FB pixel TP pixel
Nejdrsnější seriálový hrdina současnosti se vrací. Trailer nešetří krví a zlámanými kostmi © Amazon Studios

Nejdrsnější seriálový hrdina současnosti se vrací. Trailer nešetří krví a zlámanými kostmi

Jeden z největších knižních, filmových a nyní i seriálových frajerů se vrací. Jack Reacher bude opět vyšetřovat spletitý případ a opět nebudou chybět suché hlášky, mlácení hajzlíků a pořádná dávka bolestivých a krvácejících zranění.

Filmové novinky

Seriálové zpracování osudů Jacka Reachera, hrdiny z knih Lee Childa, odstartovalo začátkem loňského roku na platformě Amazon Prime Video a dařilo se mu výtečně. Ostatně i letos se seriálu Jack Reacher neskutečně daří a podle dat platformy FlixPatrol je čtvrtým nejpopulárnějším seriálovým titulem na streamovací službě Jeffa Bezose. Před ním jsou pouze Jack Ryan, Pán prstenů: Prsteny moci a teenagerská hitovka Léto, kdy jsem zkrásněla. Reacher tak překonává například tituly jako Citadel, Kolo času nebo Banda. Není divu, že se už 15. prosince dočkáme druhé řady.

Nové epizody se budou objevovat s týdenními intervaly a druhá řada o celkovém počtu osmi epizod potrvá do 19. ledna. 15. prosince nicméně uvidíme hned 3 epizody, jak je u Amazonu v poslední době standardem. Druhá řada adaptuje v pořadí jedenáctou z Childových knih Volný pád a vypráví o nálezu mrtvoly v kalifornské poušti, která patří Reacherovu příteli z vojenské jednotky. Statný tulák s dokonalým výcvikem se tak spojí s dalším ze svých bývalých kolegů a vydá se po stopách, na jejichž konci by měl být i ztracený zbytek jeho jednotky. V hlavní roli seriálového hitu opět uvidíme dokonalého Alana Ritchsona.

Zdroj: Amazon / FlixPatrol / Variety

Reklama
Krotitelé duchů jsou zpátky! Trailer nové sci-fi ukazuje mrazivou apokalypsu
Krotitelé duchů jsou zpátky! Trailer nové sci-fi ukazuje mrazivou apokalypsu
08.11.2023 17:45:00 | Filmové novinky

Už v březnu roku 2024 se přiřítí do kin pokračování snímku Krotitelé duchů: Odkaz, který měl premiéru v roce 2021. Znovu se vrátí i hrdinové původních filmů a tentokrát dorazí do New Yorku skutečně mrazivá apokalypsa.

Bondovky mají konečně nový streamovací domov. Stojí doslova pár šupů
Bondovky mají konečně nový streamovací domov. Stojí doslova pár šupů
07.11.2023 19:00:00 | Filmové novinky

Už 10. listopadu uvede streamovací služba Amazon Prime Video novou soutěžní reality show založenou na špionážních filmech o Jamesi Bondovi. K tomuto prvnímu pokusu dostat špiónskou sérii mimo filmovou franšízu pak doplňuje do nabídky i naprostou většinu filmů o slavném agentu 007.

Avengers 6 chystají návrat nejoblíbenějších hrdinů. Tahouny ale mají být hvězdy konkurence
Avengers 6 chystají návrat nejoblíbenějších hrdinů. Tahouny ale mají být hvězdy konkurence
07.11.2023 17:00:00 | Filmové novinky

V Marvelu, který právě zažívá nelehké časy, se probírají všechny možnosti, jak oživit upadající zájem fanoušků o jejich filmy a seriály. Jednou z cest je návrat dvou populárních postav do chystaných Avengers: Secret Wars.

Rekordní pád na dno. Sledovanost Elišky a Damiána před koncem zkolabovala
Rekordní pád na dno. Sledovanost Elišky a Damiána před koncem zkolabovala
07.11.2023 12:20:00 | Filmové novinky

U seriálových konců bývá obvyklé, že se diváci spíše vrací, aby zjistili, jak příběh dopadl. Seriál Eliška a Damián ale těsně před cílovou rovinkou naprosto kolabuje a dostal se na rekordně nízká čísla sledovanosti.