FB pixel TP pixel
Bondovky mají konečně nový streamovací domov. Stojí doslova pár šupů © MGM / Sony Pictures

Bondovky mají konečně nový streamovací domov. Stojí doslova pár šupů

Už 10. listopadu uvede streamovací služba Amazon Prime Video novou soutěžní reality show založenou na špionážních filmech o Jamesi Bondovi. K tomuto prvnímu pokusu dostat špiónskou sérii mimo filmovou franšízu pak doplňuje do nabídky i naprostou většinu filmů o slavném agentu 007.

Filmové novinky

Už 10. listopadu budeme na streamovací službě Amazon Prime Video svědky historicky první reality show založené na světu Jamese Bonda. Hráči projedou v pořadu 007: Road to a Million doslova celý svět a budou muset plnit různé úkoly, aby dosáhli na výhru 1 000 000 liber. A Amazon nenechává nic náhodě a první vykročení agenta 007 mimo filmy doplňuje i většinou snímků ze slavné série, v níž špionážní legendu ztvárnili Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan a Daniel Craig.

Filmová série má podle oficiálního kánonu 25 snímků, přičemž na Amazonu jich aktuálně najdeme 24. Jmenovitě jde o tyto tituly:

Chybí tedy pouze jediný titul, kterým je zatím poslední bondovka.

Zároveň chybí i nekanonické Casino Royale z roku 1967 a neoficiální Conneryho film Nikdy neříkej nikdy. Nabídka bondovek od Amazonu je tedy aktuálně slabší, než jak ji dříve nabízelo HBO a HBO Max. Všechny dostupné tituly přitom mají pouze české titulky, zatímco HBO nabízelo i český dabing. I tak jsou však bondovky na Amazonu zajímavou nabídkou, obzvlášť vzhledem k ceně služby, která je aktuálně jen 79 Kč měsíčně. Je to navíc úplně poprvé, co se filmy s Bondem na Amazonu od akvizice MGM právě Amazonem objevily. Jinak jsou snímky samozřejmě stále dostupné na řadě TVOD platforem.

Zdroj: Encyclopedia Britannica / Amazon Prime Video

Reklama
Avengers 6 chystají návrat nejoblíbenějších hrdinů. Tahouny ale mají být hvězdy konkurence
Avengers 6 chystají návrat nejoblíbenějších hrdinů. Tahouny ale mají být hvězdy konkurence
07.11.2023 17:00:00 | Filmové novinky

V Marvelu, který právě zažívá nelehké časy, se probírají všechny možnosti, jak oživit upadající zájem fanoušků o jejich filmy a seriály. Jednou z cest je návrat dvou populárních postav do chystaných Avengers: Secret Wars.

Rekordní pád na dno. Sledovanost Elišky a Damiána před koncem zkolabovala
Rekordní pád na dno. Sledovanost Elišky a Damiána před koncem zkolabovala
07.11.2023 12:20:00 | Filmové novinky

U seriálových konců bývá obvyklé, že se diváci spíše vrací, aby zjistili, jak příběh dopadl. Seriál Eliška a Damián ale těsně před cílovou rovinkou naprosto kolabuje a dostal se na rekordně nízká čísla sledovanosti.

Marvel se brání rekordnímu propadáku. Trailer nové sci-fi láká na nečekaná camea Avengers
Marvel se brání rekordnímu propadáku. Trailer nové sci-fi láká na nečekaná camea Avengers
07.11.2023 11:45:00 | Filmové novinky

S Marvelem to v poslední době nevypadá dobře. A zatímco v seriálech nově vznikl Marvel Spotlight jako platforma pro temnější příběhy hrdinů mimo napojení na MCU, ve filmech má komiksový obr před sebou dost možná historický propadák. Ten se pokouší odvrátit trailer, který vzpomíná na Iron Mana a slibuje nečekaná camera a zásadní změny.

Nové Stranger Things odhalují život Vecny. Video láká na pokračování, které Netflix neuvede
Nové Stranger Things odhalují život Vecny. Video láká na pokračování, které Netflix neuvede
06.11.2023 17:15:00 | Filmové novinky

6. listopad je považován za den Stranger Things a tvůrci se rozhodli potěšit fanoušky a ukázat první střípky z chystaného (před)pokračování, které nám odhalí detailní život Henryho Creela, který se stal obávaným Vecnou a přetvořil Upside Down k obrazu svému.