FB pixel TP pixel
Zack Snyder na Netflixu vyhořel. Sci-fi Rebel Moon zničila i kuvajtská romantika © Netflix

Zack Snyder na Netflixu vyhořel. Sci-fi Rebel Moon zničila i kuvajtská romantika

Již několikrát jsme psali o vršených neúspěších režiséra, scenáristy a kameramana Zacka Snydera a jeho sci-fi opusu Rebel Moon. Ten nejnovější je ale opravdu ostudně smutný.

Filmové novinky

Epické sci-fi Rebel Moon s rozpočtem okolo 80 milionů dolarů nemělo od začátku moc příznivé přijetí. První díl zaznamenal v týdnu po premiéře kolem 34 milionů zhlédnutí, v následujícím týdnu pak pouhých 11 milionů a v porovnání s jinými velkými premiérovými tituly nešlo žádnou velkou slávu. Druhý díl s podtitulem Jizvonoška si dokonce vedl ještě o chlup hůře a v premiérovém víkendu jej zhlédlo jen něco málo přes 21 milionů diváků, což je další desetiprocentní pokles.

Konkurence z Kuvajtu

Pár dnů se Rebel Moon sice držel na vrcholu popularity titulů, jak je ve svých statistikách zaznamenává server FlixPatrol. Nově však dostal příběh válečnice Kory tvrdou ťafku. Jizvonoška už totiž není celosvětovou jedničkou v popularitě, když ji vystřídala bláznivá romantická komedie z Kuvajtu Honeymoonish. Snímek, který má momentálně na serveru IMDb hodnocení 4,9 z 10, zasadil vesmírné sci-fi ránu především v Latinské Americe, Blízkém východě, Severní Africe i některých evropských zemích, jako je Španělsko, Maďarsko či Rumunsko.

Snyderovi se nedaří ani v Česku. V České republice stále drží první místo komedie Petra Zahrádky s Evou Burešovou v hlavní roli Ženy a život . Honeymoonish, který dokonce postrádá český název, je třetí, Jizvonoška dokonce až čtvrtá. Se zaujetím tak čekáme na víkendová čísla sledovanosti, která lépe přiblíží rozsah Snyderova katastrofického propadáku, který zřejmě skutečně nedostane další pokračování, o nichž režisér tak rád mluví.

Zdroj: FlixPatrol

Sheldon z Teorie velkého třesku je zpátky! Návrat po 5 letech potvrzuje nové video
Sheldon z Teorie velkého třesku je zpátky! Návrat po 5 letech potvrzuje nové video
30.04.2024 18:00:00 | Filmové novinky

Herec Jim Parsons se vrací do role dospělého Sheldona Coopera ze seriálového hitu Teorie velkého třesku. Potvrzuje to nové video, v němž se herec objevil spolu se svým mladším já v podobě Iana Armitage. Herec se k roli vrací po 5 letech.

Netflix láká v traileru na největší květnové hity. Léto odpálí epická sci-fi s roboty
Netflix láká v traileru na největší květnové hity. Léto odpálí epická sci-fi s roboty
30.04.2024 17:30:00 | Filmové novinky

Květen je již za dveřmi, takže je čas na pravidelnou upoutávku Netflixu nabízející největší hity měsíce. Streamovací gigant vybral pět titulů mezi nimiž nechybí hitové melodrama Bridgertonovi, nové akční sci-fi s Jennifer Lopez nebo ambiciózní drama ve stylu Vlka z Wall Street.

Sci-fi Fallout trhá rekordy. Je druhým nejsledovanějším seriálem v historii Amazonu
Sci-fi Fallout trhá rekordy. Je druhým nejsledovanějším seriálem v historii Amazonu
30.04.2024 16:50:00 | Filmové novinky

Seriálový Fallout se těší přízni fanoušků i kritiků. Nová čísla sledovanosti zveřejněná Amazonem pak potvrzují, že očekávaná sci-fi novinka drtí konkurenci a jedná se o jeden z největších hitů služby Prime Video.

Lví král 2 ve velkolepém traileru odhaluje vzestup Mufasy. Vrátí se i Timon s Pumbou
Lví král 2 ve velkolepém traileru odhaluje vzestup Mufasy. Vrátí se i Timon s Pumbou
29.04.2024 16:00:00 | Filmové novinky

Pět let po „hrané“ verzi disneyovské klasiky Lví král přichází nikým příliš očekávané pokračování, které jednak ukáže dospělého Simbu s jeho rodinou, více se však zaměří na minulost jeho otce a jeho vzestup z nicotného lvíčete v moudrého vůdce africké fauny.