FB pixel TP pixel
RECENZE: Netflixovský Bonding není dalších Padesát odstínů šedi © TMDB

RECENZE: Netflixovský Bonding není dalších Padesát odstínů šedi

Máloco Torena nadchne jako seriál o svazování a erotických fantaziích. Trochu nenápadná vztahovka Bonding však není variací na Padesát odstínů šedi.

Tipy na film

"Zoe Levin je krásná ženská a její kariéru budu s chutí sledovat" - Toren

Seriál Bonding se na Netflixu objevil již koncem dubna a co si budeme povídat, v záplavě dalšího obsahu trochu neprávem zapadl. A je to ohromná škoda. Tvůrce Rightor Doyle se totiž inspiroval svými bizarními osobními zážitky a vytvořil chytrou, nápaditou a hlavně nesmírně zábavnou sedmidílnou vztahovku, v níž se dva kamarádi, Tiffany a Pete, vydávají do tajů sexuálních fantazií, aby do svých průměrných životů přinesli o trochu více peněz. A ačkoli seriál začíná jako velmi peprná komedie, postupně odhalujeme, že se jedná i o slušné vztahové drama, které se postavám dokáže navzdory krátkým epizodám podívat i lehce pod kůži. Více v naší videorecenzi a jako obvykle nezapomeňte mrknout na naše další videa a hodit nám nějaký ten like, odběr či pochvalný komentář. Děkujeme!

 318 zobrazení   9 se líbí
Které filmy patří aktuálně mezi největší hity na HBO GO?
Které filmy patří aktuálně mezi největší hity na HBO GO?
01.09.2019 | Tipy na film

Kromě obsáhlé nabídky vlastních filmů a nejrůznějších seriálů najdete na HBO GO i plno dalších kvalitních filmových děl. Deset zobrazených patří mezi nejsledovanější filmy poslední doby. Najdete mezi nimi svého favorita?

Avengers, Carnival Row a dalších 8 novinek, které musíte vidět o víkendu
Avengers, Carnival Row a dalších 8 novinek, které musíte vidět o víkendu
30.08.2019 13:00:00 | Tipy na film

Poslední dny nabízí streamovací služby jednu zajímavou novinku za druhou. A právě dnešek je tohoto trendu vrcholem. Amazon totiž konečně uvolňuje ke zhlédnutí očekávanou fantasy novinku Carnival Row, Netflix kontruje Temným krystalem a na iTunes jsou k vidění poslední Avengers.

10 nových zajímavostí, které odhalily bonusy Avengers: Endgame
10 nových zajímavostí, které odhalily bonusy Avengers: Endgame
29.08.2019 | Tipy na film

Vydání DVD verze Avengers: Endgame se pomalu blíží, proto jsme se v následujícím článku zaměřili na hlavní bonusy, které na něm uvidíte. Podívejte se tedy, jak měly původně vypadat některé zásadní scény a co o svých rolích řekli někteří herci.

9 důkazů, že je Quentin Tarantino mistr zvratů a podrývání očekávání
9 důkazů, že je Quentin Tarantino mistr zvratů a podrývání očekávání
28.08.2019 14:00:00 | Tipy na film

Filmy Quentina Tarantina mají mnoho kvalit, jedna je ale společná všem. Buď si pohrávají, nebo přímo odpírají divácká očekávání a mají tendenci neustále překvapovat. V tomto článku najdete momenty, kdy Tarantinovy filmy uhnuly nečekaným směrem a diváky vyvedly z míry. A počítejte se SPOILERY!