FB pixel TP pixel
RECENZE: Dokázal Dopis pro krále navázat na kvality Zaklínače? © TMDB

RECENZE: Dokázal Dopis pro krále navázat na kvality Zaklínače?

Po obřím úspěchu Zaklínače Netflix urgentně potřebuje další fantasy ságu, která by vyplnila díru do Geraltova návratu. První vlaštovkou měla být adaptace slavné knižní předlohy Dopis pro krále. Povedlo se Netflixu udělat fantasy hitovku, tentokrát hlavně pro mladší publikum?

Video

Geralt pro děti, nebo pro nikoho?

Prosincový úspěch Zaklínače vyvolal mezi fanoušky fantasy velký zájem o další podobné příběhy a dokázal vyplnit díru po odchodu Hry o trůny. Jenže Gerald si dal minimálně na rok také pauzu a i Netflix potřebuje nyní dodat další kvalitní žánrovku, která by uspokojovala fanoušky. Dopis pro krále, který se natáčel i v České republice, měl být právě takovým projektem, když sice nenabízí na poměry žánru originální zápletku, ale rozhodně má všechny parametry k tomu, aby okouzlil široké publikum. Jenže jak se dozvíte v Torenově nové recenzi, pár věcí se během natáčení nepovedlo.

 1 458 zobrazení  
RECENZE: Potěší I Am Not Okay With This fanoušky To a Stranger Things?
RECENZE: Potěší I Am Not Okay With This fanoušky To a Stranger Things?
26.03.2020 15:00:00 | Video

Možná jste si všimli, že Netflix zásadně točí filmy a seriály, které jdou ve stopách jeho minulých hitů. Fungují akční fláky? Tady máte aspoň tři! Funguje romantika? Ejhle, máme jich na skladě rovnou deset! Milujete Stranger Things? Tady máte Zámek a klíč nebo právě novinku I Am Not Okay With This!

RECENZE: Je Zámek a klíč dobrý nástupce Stranger Things?
RECENZE: Je Zámek a klíč dobrý nástupce Stranger Things?
25.03.2020 15:00:00 | Video

Po skončení třetí řady Stranger Things čekají fanoušci milovaného seriálu na nějakého jeho nástupce, který vyplní díru předtím, než dorazí řada čtvrtá. Podařilo se to Zámku a klíči, který měl po ruce všechny trumfy?

RECENZE: Nadbytečná romantika Všem klukům P.S. Stále tě miluju?
RECENZE: Nadbytečná romantika Všem klukům P.S. Stále tě miluju?
15.03.2020 15:00:00 | Video

Valentýna už sice máme dávno zase sebou, ale v depresivních časech koronaviru by trochu pozitivního smýšlení a pubertálního tokání mohlo přijít vhod.

RECENZE: Drahokam aneb další skvělá vážná role Adama Sandlera
RECENZE: Drahokam aneb další skvělá vážná role Adama Sandlera
09.03.2020 | Video

I když nezískal tento Netflix film žádné Oscary, patří k tomu nejlepšímu, co Netflix loni vypustil. Adam Sandler po delší době ve vážné roli a potvrzuje, že je ho pro komedii škoda. Podívejte se na naši videorecenzi.