FB pixel TP pixel
RECENZE: Potěší I Am Not Okay With This fanoušky To a Stranger Things? © TMDB

RECENZE: Potěší I Am Not Okay With This fanoušky To a Stranger Things?

Možná jste si všimli, že Netflix zásadně točí filmy a seriály, které jdou ve stopách jeho minulých hitů. Fungují akční fláky? Tady máte aspoň tři! Funguje romantika? Ejhle, máme jich na skladě rovnou deset! Milujete Stranger Things? Tady máte Zámek a klíč nebo právě novinku I Am Not Okay With This!

Video

Víc než variace na Carrie?

Mladá dívka Syd to nemá v životě lehké. Nemá mnoho kamarádů, ačkoli se jí docela dost líbí holky, má o ni zájem trochu otravný klučina a ještě ke všemu zjišťuje, že má asi superschopnosti, které jako by vypadly z knihy Stephena Kinga Carrie. Tedy, to hrdinka nového seriálu od tvůrce seriálu The End of the F***ing World neví, my jako diváci však ano. I Am Not Okay with This je víceméně věrnou parafrází známého příběhu, který osvěžuje především dnes oblíbenou teenage indie poetikou a schopnými herci, které si tvůrci vypůjčili primárně z jiné hitovky To. Tentokrát se ale nebojuje s vesmírným monstrem převlečeným za vraždícího klauna, ale hlavně se sebou samým. A to v krátkých epizodách, které vám dovolí celou řadu dokoukat za něco málo přes dvě hodiny. Stačí to na zaháčkování diváka? To už vám poví Toren v nové recenzi.

 2 805 zobrazení   17 se líbí
RECENZE: Je Zámek a klíč dobrý nástupce Stranger Things?
RECENZE: Je Zámek a klíč dobrý nástupce Stranger Things?
25.03.2020 15:00:00 | Video

Po skončení třetí řady Stranger Things čekají fanoušci milovaného seriálu na nějakého jeho nástupce, který vyplní díru předtím, než dorazí řada čtvrtá. Podařilo se to Zámku a klíči, který měl po ruce všechny trumfy?

RECENZE: Nadbytečná romantika Všem klukům P.S. Stále tě miluju?
RECENZE: Nadbytečná romantika Všem klukům P.S. Stále tě miluju?
15.03.2020 15:00:00 | Video

Valentýna už sice máme dávno zase sebou, ale v depresivních časech koronaviru by trochu pozitivního smýšlení a pubertálního tokání mohlo přijít vhod.

RECENZE: Drahokam aneb další skvělá vážná role Adama Sandlera
RECENZE: Drahokam aneb další skvělá vážná role Adama Sandlera
09.03.2020 | Video

I když nezískal tento Netflix film žádné Oscary, patří k tomu nejlepšímu, co Netflix loni vypustil. Adam Sandler po delší době ve vážné roli a potvrzuje, že je ho pro komedii škoda. Podívejte se na naši videorecenzi.

RECENZE: Jak se povedla druhá řada The End of the F***ing World?
RECENZE: Jak se povedla druhá řada The End of the F***ing World?
01.03.2020 | Video

S první řadou jednoho z nečekaných hitů Netflixu, The End of the F***ing World, skončila tvůrcům i komiksová předloha. Jak se dokázali vyrovnat s nutností vymyslet příběh bez jistoty již vymyšleného příběhu?