FB pixel TP pixel
RECENZE: Jak se povedla druhá řada The End of the F***ing World? © TMDB

RECENZE: Jak se povedla druhá řada The End of the F***ing World?

S první řadou jednoho z nečekaných hitů Netflixu, The End of the F***ing World, skončila tvůrcům i komiksová předloha. Jak se dokázali vyrovnat s nutností vymyslet příběh bez jistoty již vymyšleného příběhu?

Video

Povedený návrat nečekaného hitu?

Seriálová novinka The End of the F***ing World se stala na Netflixu překvapivým hitem, a tak ačkoli komiksová předloha nenabídla další osudy postav, tvůrci se rozhodli, že se v pokračování pokusí vydat cestou vlastních nápadů. Povedlo se jim to? To se dozvíte v nové Torenově recenzi, který se svému oblíbenému seriálovému kousku podíval detailně na zoubek. A u jednoho seriálu samozřejmě naše videa nekončí. Mrkněte proto na náš rostoucí YouTube kanál, kde jsou každý týden k dispozici nové recenze největších streamovacích hitů. Doporučit můžeme třeba Zaklínače, novou řadu Ztraceni ve vesmíru nebo akční šlehu Míši Baye 6 Underground: Tajné operace.

 1 245 zobrazení   29 se líbí
RECENZE: Jak dopadla druhá řada Ztraceni ve vesmíru?
RECENZE: Jak dopadla druhá řada Ztraceni ve vesmíru?
23.02.2020 | Video

V budoucnosti si bude možné zaletět vlastní vesmírnou lodí na rodinnou dovolenou. Zdánlivě idylka, dokud se ale vaše loď neztratí v neprobádané části vesmíru.

RECENZE: Sexuální výchova nejlepším seriálem roku (nejen) na Netflixu?
RECENZE: Sexuální výchova nejlepším seriálem roku (nejen) na Netflixu?
10.02.2020 12:00:00 | Video

Netflix odstartoval nový rok ve velkém stylu návratem jedné z jeho nejpopulárnějších sérií. Jak se povedla druhá řada Sexuální výchovy?

RECENZE: Je 6 Underground nejlepší film Michaela Baye po 12 letech?
RECENZE: Je 6 Underground nejlepší film Michaela Baye po 12 letech?
25.01.2020 12:00:00 | Video

Michael Bay se před koncem roku vrátil k poněkud klasičtější akční polízanici a Optima Primea a další plecháče vyměnil za Ryana Reynoldse a jeho tým přiblblých kovbojů, co trestají zločince, přičemž sami pozabíjí tolik lidí, že by měli spíš skončit v base.