FB pixel TP pixel
RECENZE: Jak se povedla 5. řada sci-fi thrilleru Black Mirror? © TMDB

RECENZE: Jak se povedla 5. řada sci-fi thrilleru Black Mirror?

Oblíbená povídková série o temných koutech moderních technologií Černé zrcadlo (Black Mirror) je zpátky, tentokrát "pouze" ve třech epizodách, na které si detailně posvítil Jakub Neumann alias Toren CZ!

Video

Zatímco třetí a čtvrtá řada Black Mirror nabídly každá rovnou 6 epizod, pátá řada se vrací k původnímu britskému formátu první a druhé řady, jenž nabízel epizody pouze tři. V první povídce se Anthony Mackie nechá pohltit virtuální bojovou hrou, v níž se svým nejlepším kamarádem nalezne až příliš mnoho vzrušujících zážitků. Druhá povídka s magnetickým Andrew Scottem vypráví příběh řidiče, který ukrývá temné tajemství, a šikovně brnká na oblíbené téma síly sociálních sítí. Třetí povídka se pak zaobírá zpěvačkou v podání Miley Cyrus, které pomohou zachránit život její dvě oddané fanynky díky nečekaně inteligentnímu kusu merchandisingu. Pro detailní recenzi si neváhejte pustit níže uvedené video, v němž vám Jakub Neumann poví, která epizoda je podle něj nejlepší a proč. Zároveň nezapomeňte sledovat náš YouTube kanál, kde každý týden přibývají nová videa. Kromě Black Mirror jsme se zde mrkli například na novou komedii Adama Sandlera Murder Mystery či na seriálové pecky Dark a The Rain.

 177 zobrazení   8 se líbí
RECENZE: The Dirt
RECENZE: The Dirt
05.07.2019 | Video

RECENZE: Adam Sandler trapčí v krimi komedii Murder Mystery
RECENZE: Adam Sandler trapčí v krimi komedii Murder Mystery
27.06.2019 15:00:00 | Video

Adam Sandler pokračuje ve své komediální tvorbě pro Netflix v další ze svých sériových žánrovek, tentokrát variující detektivky Agathy Christie. Jak se nám jeho nový pokus líbil? A stojí za něco kompletní česká lokalizace v podobě titulků a dabingu?

RECENZE: Postapokalyptické sci-fi The Rain je skromný klenot Netflixu
RECENZE: Postapokalyptické sci-fi The Rain je skromný klenot Netflixu
25.06.2019 15:00:00 | Video

Ačkoli z české kotliny zatím Netflix nic významnějšího neuklohnil, v zahraničí se mu daří s německým sci-fi Dark a o kousek na sever v Dánsku s dalším sci-fi The Rain. A na to jsme se tentokrát podívali detailněji ve dvojici videorecenzí.

RECENZE: Napínavá thrillerová chuťovka Triple Frontier
RECENZE: Napínavá thrillerová chuťovka Triple Frontier
23.06.2019 | Video

Pryč jsou časy, kdy označení "produkce Netflixu" s sebou nesla negativní a trochu laciný nádech. Netflix investuje do svých filmů a seriálů obrovské peníze a není v poslední době lepšího důkazu než hvězdně obsazený akční thriller Triple Frontier s Benem Affleckem, Oscarem Isaacem či Charliem "Artušem" Hunnamem.