FB pixel TP pixel
RECENZE: Překonává 2. řada Mindhuntera svého předchůdce? © TMDB

RECENZE: Překonává 2. řada Mindhuntera svého předchůdce?

Toren se v nové recenzi podíval na zoubek 2. řadě oblíbeného kriminálního thrilleru o skládání myslí masových vrahů. Podařilo se tvůrcům pod vedením režiséra Davida Finchera překonat očekávání a přeskočit laťku nastavenou první řadou?

Video

Práce policie nekončí

Agenti Holden Ford a Bill Tench pokračují ve své práci pro FBI a i nadále analyzují mysli nebezpečných zločinců, zatímco řeší i své osobní problémy, do nichž jejich pracovní nasazení čím dál více zasahuje. První řada Mindhuntera způsobila solidní poprask a dvouleté čekání na pokračování bylo nesmírně dlouhé a plné nejrůznějších spekulací. Dnes už se však na Mindhuntera můžete podívat a rovnou si českou jazykovou podporou v podobě titulků. Stálo čekání za to? Anebo se nové díly svému předchůdci úplně nevyrovnaly?

 189 zobrazení   3 se líbí
RECENZE: 13 Reasons Why ve třetí řadě definitivně ztratil kouzlo
RECENZE: 13 Reasons Why ve třetí řadě definitivně ztratil kouzlo
24.09.2019 12:00:00 | Video

Po brilantní první řadě, která udělala ze seriálu 13 Reasons Why fenomén, přišel pokles kvality. A třetí řada v tomto ohledu změnu rozhodně nepřinesla, když definitivně odbočila od původního příběhu a vydává se do míst, která přestávají být jakkoli zajímavá.

Nejvtipnější RECENZE: Nejtrapnější film Adama Sandlera Reparát
Nejvtipnější RECENZE: Nejtrapnější film Adama Sandlera Reparát
24.09.2019 | Video

Máte pocit, že se Adam Sandler u svých komedií pro Netflix vůbec nesnaží? Nejste rozhodně sami. Ostatně podívejte se, jak nadzvedla jedna z posledních sandlerovek, Reparát, mandle našemu videorecenzentovi Torenovi.