FB pixel TP pixel
RECENZE: The Wandering Earth aneb Armageddon na čínský způsob © TMDB

RECENZE: The Wandering Earth aneb Armageddon na čínský způsob

Čínský megahit The Wandering Earth utržil jen v Číně 700 milionů dolarů a řadí se tak na druhou příčku tamních historických tabulek. Stojí však film o vyhasínajícím slunci a snaze přesunout Zemi do jiného planetárního systému za váš drahocenný čas? Na to se podíval Jakub Neumann aka Toren CZ.

Tipy na film

© TMDB

Země na scestí

The Wandering Earth | Čína | 2019 | Sci-fi filmy | Katastrofa

Naše Slunce umírá. Skupina odvážných astronautů se vydává na obrovskou kosmicku misi - přesunout Zemi blíže nové hvězdě. Hrají: Wu Jing, Li Guangjie, Chuxiao Qu, Ng Man-Tat, Jin Mai Jaho, Qu Jingjing, Mike Sui

 59 %
Sledovat Online na Netflix  Netflix | české titulky | od 30. 4. 2019
 257 zobrazení   10 se líbí
25 filmů a seriálů, které mají na Netflixu nově české titulky
25 filmů a seriálů, které mají na Netflixu nově české titulky
24.05.2019 16:00:00 | Tipy na film

Netflix se v posledních měsících konečně pořádně opřel do českých překladů a po najmutí desítek překladatelů tlačí českou podporu do jednoho seriálu a filmu za druhým. Máme neskutečnou radost a tady máte hned 25 titulů, které si můžete konečně užít bez jazykové bariéry.

Téma: Labyrint filmových tržeb aneb jak Hollywood krvácí kvůli reklamě
Téma: Labyrint filmových tržeb aneb jak Hollywood krvácí kvůli reklamě
24.05.2019 | Tipy na film

Pokračujeme v našem seriálu o tom, jak je na tom Hollywood s penězi. Minule jsme si ukázali, jak Hollywood získává peníze z filmů a kdy začíná být film opravdu ziskový. Jen jsme tak naťukli, že do rozpočtu se kromě nákladů na samotné natočení musí počítat i propagace. A na tu se dneska podíváme pořádně.

10 seriálů, u kterých promarníme letošní léto (a podzim)
10 seriálů, u kterých promarníme letošní léto (a podzim)
23.05.2019 | Tipy na film

Vybrali jsme pro vás deset seriálů, u kterých si můžete v nastávajících letních dnech zpříjemnit večer se svou drahou polovičkou! Na některé žhavé kandidáty si sice ještě pár měsíců budeme muset počkat, ale několik sérií si můžete užít už nyní!

5 filmů pro fanoušky Formule 1 a zesnulého Nikiho Laudy
5 filmů pro fanoušky Formule 1 a zesnulého Nikiho Laudy
21.05.2019 9:00:00 | Tipy na film

Ve věku 70 let zemřel fenomenální závodník Formule 1 Niki Lauda. Trojnásobný mistr světa ze 70. a 80. let, neuvěřitelný dříč a profesionál každým coulem. Připomeňme si ho pěticí filmů o lovcích adrenalinu zpoza volantu.