FB pixel TP pixel
Rod draka má epický nový trailer. Nové Hře o trůny nechybí draci, ani akční řež © HBO Max

Rod draka má epický nový trailer. Nové Hře o trůny nechybí draci, ani akční řež

HBO Max měsíc před premiérou konečně ukázalo první pořádný trailer na jeden z fantasy vrcholů roku 2022. Draky se to v něm jen hemží, navíc nás čeká i rodinné drama plné intrik a zrady!

20. 7. 2022 20:15 | Filmové novinky

Je to k neuvěření, ale od konce Hry o trůny letos uběhly už tři roky. Za tu dobu HBO nespočetněkrát přemýšlelo, jak by na veleúspěšný fantasy projekt inspirovaný knižní ságou George R. R. Martina navázalo. A zatímco jeden prequelový projekt po zralé úvaze smetlo ze stolu, Rod draka zabývající se rodinou Targaryenů již brzy zažehne oheň sváru. V novém traileru vidíme, že ústřední postava, Viserys I., chce předat vládu své dceři Rhaenyře. To se ovšem nelíbí jeho bratru Daemonovi, který prahne po Železném trůnu a hodlá jej pro své potřeby získat. Právě tyto události, ve kterých sehrají svou roli i draci ovládaní rodem Targaryenů, povedou k vleklé občanské válce.

Rod draka dorazí na HBO Max 21. srpna. V tuzemsku si tak budeme moci jedno z nejsmutnějších výročí naší historie zpestřit právě tímto fantasy spektáklem (snad tedy nezklame). V hlavní roli Viseryda uvidíme Paddyho Considina, jeho dceru Rhaenyru pak ztvární Emma D'Arcy. V dalších rolích se můžeme těšit na Matta Smithe, Olivii Cooke, Grahama McTavishe či Steva Toussainta. Rod draka není jediným seriálem z GoT univerza, který nás po konci původní série čeká. Už brzy se můžeme těšit i na sólový projekt Jona Snowa s Kitem Haringtonem.

Ondřej Novotný
Internetový pisálek, který se přes svůj blog a Ednu nakonec dostal i na Filmtoro. Povoláním zatím student, ve volném čase pak zaneprázdněný teoretik komiksových filmů a seriálů, který nevynechá ani jednu nerdskou diskusi. Mezi jeho filmové favority patří Star Wars, Indiana Jones a jakýkoli béčkový film se Sibyl Danning. Mimo film se intenzivně věnuje čtení nejrůznější literatury (převážně té německé), rád vyhledává kvalitní kebab po celé Praze a občas usedne v klubu Chocobamba při poslechu kvalitní žižkovské hudby.
Nový trailer Predátora konečně odhaluje novou podobu titulního lovce
Nový trailer Predátora konečně odhaluje novou podobu titulního lovce
20.07.2022 13:20:00 | Filmové novinky

Snímek Predátor: Kořist dorazí už 5. srpna na streamovací službu Disney Plus. Nyní jsme se dočkali nové krátké upoutávky, která umožňuje pořádně se podívat na titulního lovce, který se tentokrát pustí do křížku s indiány.

Konečně pořádný Tekken! Netflix ukázal trailer, který nadchne fanoušky
Konečně pořádný Tekken! Netflix ukázal trailer, který nadchne fanoušky
19.07.2022 17:00:00 | Filmové novinky

Netflix ukázal plnohodnotnou upoutávku na novou seriálovou adaptaci herního fenoménu Tekken. Seriál s podtitulem Bloodlines nabídne poctivé zpracování a věrnost předloze.

Tvůrce Euforie natočil nejžhavější seriál roku. Trailer je strhující lahůdka
Tvůrce Euforie natočil nejžhavější seriál roku. Trailer je strhující lahůdka
19.07.2022 14:20:00 | Filmové novinky

HBO se právě pochlubilo první upoutávkou na chystanou minisérii The Idol, za kterou stojí zpěvák The Weeknd a režisér Euforie Sam Levinson. A dle prvních záběrů se můžeme těšit na divokou a nespoutanou audiovizuální jízdu.

Nejšílenější akčňák roku? Novinka Netflixu je divočejší než John Wick
Nejšílenější akčňák roku? Novinka Netflixu je divočejší než John Wick
18.07.2022 16:50:00 | Filmové novinky

Netflix představil první trailer na svůj nový originální akční film, kterým chce nalákat nové předplatitele. A je nutno uznat, že tentokrát nás čeká pořádná akční divočina plná šílených kousků kamery.