FB pixel TP pixel
Rod draka míří do finále. Trailer 7. dílu slibuje nové dračí jezdce a tisíce mrtvých © HBO

Rod draka míří do finále. Trailer 7. dílu slibuje nové dračí jezdce a tisíce mrtvých

Do konce druhé řady seriálu Rod draka zbývají už jen dvě epizody a HBO se pomalu chystá na velkolepé finále. V nové upoutávce Rhaenyra konfrontuje nového dračího jezdce a předvídá tisíce mrtvých.

Filmové novinky 22. 7. 2024 20:45 | Filmové novinky

Čas neúprosně letí a ačkoli se může zdát, že Rod draka dorazil se svou druhou řadou na platformu Max teprve před pár dny, seriál se pomalu blíží do finále. Zbývají už jen dvě epizody a ačkoli Daemon stále zůstává na Harrenově (odejde z něj ještě vůbec?), Rhaenyra se musí potýkat se svým rozhodnutím hledat nové dračí jezdce pro své draky Vermithora, Kouřomoře a Stříbrokřídlou. Ostatně už v šesté epizodě se tenhle plán vymkl z rukou a ve snaze osedlat Kouřomoře zemřel Ser Steffon Darklyn.

Na konci epizody jsme pak viděli, jak si stejný drak v podstatě vybral za svého nového jezdce Addama z Hullu, bastarda Corlyse Velaryona. Nová upoutávka ukazuje, že získat Addama na svou stranu nemusí být snadné a rozhodně panuje k novému jezdci ze strany vůdkyně Černých nedůvěra. Zároveň opět padne zmínka o princi Daeronovi, jediném potomkovi Viseryse a Alicent, kterého jsme zatím v seriálu neviděli a jenž se drží (za pomocí tvůrců) v ústraní. Přidá se Daeron konečně k Zeleným a skutečně s ním budou neporazitelní, jak predikují členové rady? To se snad brzy dozvíme.

Zdroj. Screenrant / Max

Reklama
Krev, jatka a sex. Nejhorší sci-fi Netfllixu odhalilo brutální necenzurovaný trailer
Krev, jatka a sex. Nejhorší sci-fi Netfllixu odhalilo brutální necenzurovaný trailer
22.07.2024 19:25:00 | Filmové novinky

Režisér Zack Snyder sice s původními verzemi sci-fi série Rebel Moon u diváků i kritiků moc neuspěl a vysloužil si řadu negativních ohlasů, nyní ale zkouší štěstí znovu a slibuje, že půjde o úplně jiný film. Necenzurovaná režisérská verze v traileru odhaluje řadu nových scén, v nichž nechybí brutální výjevy, rozstřelená těla nebo odvážnější erotika.

Applu se nelíbí nízká sledovanost. Zvažuje změnu po vzoru Netflixu
Applu se nelíbí nízká sledovanost. Zvažuje změnu po vzoru Netflixu
22.07.2024 17:25:00 | Filmové novinky

Přestože streamovací služba Apple TV+ nabízí ve svém katalogu kvalitní a ceněné seriály a filmy, její podíl sledovanosti dosud nepřesáhl jedno procento. To se nyní pokusí změnit nákupem pořadů od velkých hollywoodských studií.

Nejmrazivější horor roku: Duchařská novinka má stoprocentní hodnocení kritiků
Nejmrazivější horor roku: Duchařská novinka má stoprocentní hodnocení kritiků
21.07.2024 11:20:00 | Filmové novinky

Tento víkend vstoupila do zámořských kin paranormální hororová podívaná Oddity. Kritici film hodnotí jako další originální přírůstek moderního hororu a označují jej za jeden z nejlepších žánrových počinů roku.

Nový trailer Deadpoola 3 odhaluje hvězdná překvapení. Uvidíme i 8 Wolverinů
Nový trailer Deadpoola 3 odhaluje hvězdná překvapení. Uvidíme i 8 Wolverinů
21.07.2024 11:00:00 | Filmové novinky

Už příští týden čeká fanoušky Marvelu jediný velký komiksový spektákl od studia, které ovládlo svět s hrdinskými Avengers. Marvel nyní přichází s finální upoutávkou, která už se nebojí přinést i nejedno překvapení. Ve filmu bude i vícero verzí Wolverina.