FB pixel TP pixel
Rychle a zběsile 10 má nejvelkolepější trailer všech dob. Armádu padouchů doplní obří koule © Universal Pictures

Rychle a zběsile 10 má nejvelkolepější trailer všech dob. Armádu padouchů doplní obří koule

Teď už lze bez nadsázky říct, že série Rychle a zběsile nepostrádá koule. Nebo alespoň jednu kouli, která ničí vozový park ve velkém. Vin Diesel se totálně utrhl ze řetězu a v předposledním dílu rychlé ságy hrne na diváky jednoho padoucha za druhým i tunu akčních atrakcí.

10. 2. 2023 18:20 | Filmové novinky

Jestli jste si mysleli, že devátý film, ve kterém Torettova famílie dorazila až do vesmíru, byl hodně přes čáru jakékoli logiky, pak nejste připraveni na trailer k desátému fillmu, jehož stopáž sahá až k skoro ke 4 minutám. Ono totiž narvat tunu záporáků, gigantickou kouli, srážku dvou helikoptér a tunu závodění do jednoho traileru není jednoduché a film nyní působí dojmem, že bude muset mít tak 4 hodiny, aby vůbec dával nějaký smysl.

Vrací se John Cena, Charlize Theron, Jason Statham a jako nový padouch ničí všechno okolo Jason Momoa, který je součástí obřího retconu krádeže sejfů z pátého filmu. Nedává to vůbec smysl, je to ale epické, bombastické, explozivní, dementní, úžasně zábavné a prostě přesně takové, jaké je Rychle a zběsile v posledních letech. Takže asi proč ne. Komorní závody z jedničky už se nikdy nevrátí, což ostatně ani nikdo nezapírá. Úkol je být těžkotonážním začátkem konce, který za vším udělá tlustou čáru. Jen škoda toho naštvaného Dwayna Johnsona, který se s Dieselem rozhádal. 18. května bude každopádně v multiplexech narváno.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Spider-Man dostane hraný detektivní seriál. Natočí ho brilantní tvůrci
Spider-Man dostane hraný detektivní seriál. Natočí ho brilantní tvůrci
10.02.2023 17:25:00 | Filmové novinky

Pokud jste si oblíbili postavu Spider-Mana Noira z brilantního animovaného filmu Spider-Man: Paralelní světy, určitě oceníte, že se Amazon chystá o této postavě natočit hraný seriál.

Nejsprostší film roku se řítí do kin. Český trailer je naprosto geniální
Nejsprostší film roku se řítí do kin. Český trailer je naprosto geniální
09.02.2023 19:00:00 | Filmové novinky

Málokterý filmový fajnšmekr má rád český dabing, v případě filmu Vocasy na tripu je ale potřeba uznat, že tentokrát má kreativita tuzemské slovní zásoby rozhodně něco do sebe a je zde jasný potenciál na kultovní zábavu. Ve sprosťárnách jsou Češi totiž opravdu přeborníky a nová obhroublá komedie si v dabingu nebere žádné servítky.

Na Netflix míří skvělá kriminálka. Trailer slibuje akční hon na sériového vraha
Na Netflix míří skvělá kriminálka. Trailer slibuje akční hon na sériového vraha
09.02.2023 18:30:00 | Filmové novinky

Policista John Luther patřil v posledních více než 10 letech mezi kriminální stálice. A i když jeho poslední řady už trochu ztrácely na kvalitě, nyní má šanci přesunout se elegantně do filmové podoby a oprášit své renomé. Nový trailer od Netflixu pak nabízí akční naháněčku se sériovým vrahem, který se nebojí ničeho.

Nový seriál oživí noční můry zaměstnanců. Trailer představuje šéfa z pekla
Nový seriál oživí noční můry zaměstnanců. Trailer představuje šéfa z pekla
08.02.2023 16:00:00 | Filmové novinky

Christoph Waltz se v novém seriálu objeví jako sociopatický konzultant, který má upadající firmu vytáhnout zpět na vrchol. Problém je, že se nebojí jít přes mrtvoly.