FB pixel TP pixel
Seriál o Batmanovu komorníkovi má akční trailer. Naváže na Gotham? © TMDB

Seriál o Batmanovu komorníkovi má akční trailer. Naváže na Gotham?

Nový seriál Pennyworth, který přichystali tvůrci Gothamu Bruno Heller a Danny Cannon, se představuje v dalším traileru, v němž vidíme slavného komorníka ve službách Jejího Veličenstva. Seriál uvidíme na obrazovkách stanice Epix už 28. července.

Filmové novinky

Trailer ukazuje Alfreda v rodné Británii, kde se budoucí komorník rodiny Wayneů dává do služeb samotné královny Alžběty v podání Jessicy Ellerby, aby zastavil řádění dua padouchů Lorda Hardwooda a Bet Sykes, které si zahrají Jason Flemyng a Paloma Faith. V seriálu uvidíme Alfredovo první setkání s bohatým Američanem Thomasem Waynem, jenž mu pomůže najít nový smysl života. Alfreda poprvé ztvární americký herec, konkrétně Jack Bannon, v Thomasově roli pak uvidíme Ben Aldridge. Zda bude seriál součástí nějakého nového propojeného DC vesmíru pak zatím nevíme, mohl by každopádně působit jako prequel ke Gothamu.

 106 zobrazení   7 se líbí
Bažináč od tvůrce V zajetí démonů nabízí hutný komiksový horor
Bažináč od tvůrce V zajetí démonů nabízí hutný komiksový horor
24.04.2019 18:00:00 | Filmové novinky

Legendární komiksový hrdina Bažináč se představuje v prvním plnohodnotném traileru na seriál Swamp Thing, který stanice DC Universe uvede už 31. května. V mrazivém bezejmenném traileru vidíme všechny hlavní představitele včetně samotného Iana Zieringa.

Naznačil Pod svým zpěvem, jak Hra o Trůny skončí? A o čem vlastně zpíval?
Naznačil Pod svým zpěvem, jak Hra o Trůny skončí? A o čem vlastně zpíval?
24.04.2019 17:00:00 | Filmové novinky

Druhý díl 8. řady Hry o trůny přinesl velmi zajímavé propojení seriálu s knihami, v které už možná řada čtenářů ani nedoufala. Když Podrick začal znenadání zpívat, ihned poznali, o jakou píseň jde a o kom pojednává. Avšak i ti nejvášnivější fanoušci od televizních obrazovek se nyní musí trochu dovzdělat.

Herecké rošády: Kdo vyměnil Západozemí za předalekou galaxii?
Herecké rošády: Kdo vyměnil Západozemí za předalekou galaxii?
24.04.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Osmá série Hry o trůny je v plném proudu a minimálně do příchodu Avengers bude určovat popkulturní trendy. Nedávno jsme se rovněž dočkali prvního traileru na nové Star Wars, proto nás napadlo sestavit žebříček deseti jmen, jež se objevila v Západozemí i předaleké galaxii.

Bronn z Hry o trůny si střihne roli kovboje v Temné věži od Amazonu
Bronn z Hry o trůny si střihne roli kovboje v Temné věži od Amazonu
24.04.2019 | Filmové novinky

Většina z vás nepochybně zná jméno Jerome Flynn kvůli jeho hláškami překypující postavě Bronna z megahitu HBO Hra o trůny. Pokud se vám po něm už nyní stýská, nezoufejte, Amazon ho totiž ulovil pro svou seriálovou adaptaci knihy Stephena Kinga Temná věž.