FB pixel TP pixel
Seriálový Pán prstenů má první plakáty. Nechybí ani Černokněžný král © Amazon Studios

Seriálový Pán prstenů má první plakáty. Nechybí ani Černokněžný král

Streamovací služba Amazon Prime Video představila první plakáty k očekávané seriálové adaptaci Pána prstenů s názvem The Rings of Power. Plakáty nabízí tunu detailů pro znalce Tolkienova světa.

3. 2. 2022 19:45 | Filmové novinky

Příběh Pána prstenů: Prstenů moci nás zavede do druhého věku Středozemě, kdy Sauron kul Prsteny moci a stál za pádem lidského království Númenor. Paradoxně tuto jeho aktivitu ale neuvidíme v první řadě, ta se totiž má bez největšího lotra po Morgothovi obejít, aby fanoušci chtěli víc. Zdá se ale, že dostaneme alespoň Černokněžného krále Angmaru alias Pána nazgulů. Naznačuje to jeden z nově uveřejněných plakátů, které si můžete prohlédnout níže. Ty nabízí spoustu zajímavých detailů a i když neodhalují tváře postav, jasně poukazují na národy a rasy, které se v seriálu objeví. Jedná se v postatě o hotový zážitek pro detailů chtivé fanoušky, kteří nyní budou zkoumat každý milimetr, aby odhalili tajemství ukázaných předmětů a i poslední vyryté runy. První řada seriálu dorazí již 2. září, do té doby jistě uvidíme mnohem víc.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
The Gray Man: Nejdražší film Netflixu má první fotky. Nechybí ani Praha
The Gray Man: Nejdražší film Netflixu má první fotky. Nechybí ani Praha
3. 2. 2022 19:10:00 | Filmové novinky

Ryan Gosling, Chris Evans a Ana de Armas se představují na prvních fotkách z očekávaného akčního spektáklu The Gray Man, který se natáčel i v Praze.

Sci-fi, fantasy, akce! Netflix v traileru odhalil největší hity roku 2022
Sci-fi, fantasy, akce! Netflix v traileru odhalil největší hity roku 2022
3. 2. 2022 18:45:00 | Filmové novinky

Netflix vstupuje do nového roku radikálně a představuje v nápaditém traileru svoje největší trumfy pro následující měsíce. Připravte se na první záběry z filmů jako Na nože 2, The Gray Man, Projekt Adam či Enola Holmesová 2.

Jedna z nejlepších sci-fi trilogií posledních let je nyní na Netflixu
Jedna z nejlepších sci-fi trilogií posledních let je nyní na Netflixu
3. 2. 2022 11:00:00 | Filmové novinky

Ačkoli si skalní fanoušci vesmírné série myslí o nových výpravách lodi Enterprise svoje, pravdou je, že mnoho lepších sci-fi poslední roky nenabídly.

Vesmírný komediální hit Netflixu láká ztřeštěným trailerem na druhou řadu
Vesmírný komediální hit Netflixu láká ztřeštěným trailerem na druhou řadu
2. 2. 2022 9:00:00 | Filmové novinky

Pokud jste fanoušky Stevea Carella a jeho komediální frašky Jednotky vesmírného nasazení, určitě vás potěší, že Netflix právě vydal trailer na druhou řadu. V něm oznamuje i datum premiéry.