FB pixel TP pixel
Vesmírný komediální hit Netflixu láká ztřeštěným trailerem na druhou řadu © Netflix

Vesmírný komediální hit Netflixu láká ztřeštěným trailerem na druhou řadu

Pokud jste fanoušky Stevea Carella a jeho komediální frašky Jednotky vesmírného nasazení, určitě vás potěší, že Netflix právě vydal trailer na druhou řadu. V něm oznamuje i datum premiéry.

2. 2. 2022 9:00 | Filmové novinky

Seriálová komedie Jednotky vesmírného nasazení, za níž stojí hvězdný Steve Carell, se předloni stala jedním z nejsledovanějších netflixovských seriálových debutů. Logicky byla chvíli poté schválena druhá řada, která konečně přichází s první ukázkou a oznámeným datem premiéry. Připomeňme, že seriál je scenáristickým dílem Steva Carella a Grega Danielse, kteří se podíleli i na americké verzi fenoménu Kancl, který i po letech stále patří mezi nejsledovanější seriály vůbec. A pokud někomu unikl, je zrovna všech jeho devět řad dostupných na českém Netflixu.

Jednotky vesmírného nasazení vypráví o skupině lidí, která dostala od americké vlády za úkol zhostit se nového útvaru ozbrojených sil a znovu dobýt Měsíc. Carell je pak v roli generála Marka Nairda za tento úkol zodpovědný. Pozitivní hlasy chválily první řadu za povedený situační humor, trefně vyobrazenou absurditu a především za chemii mezi postavami. Zvláště pak vtipné dialogové výměny mezi Stevem Carellem a Johnem Malkovichem byly mezi diváky ceněny nejvíce. Negativní reakce naopak zdůrazňovaly kvalitativní nevyrovnanost jak mezi samotnými epizodami, tak i mezi jednotlivými vtipy, z nichž mnohým prý chyběl vhodný timing a i samotná satirická rovina byla kritizovaná jako mírná a bezzubá. Pokud patříte do prvního tábora, určitě vás potěší, že druhá řada dorazí na Netflix již 18. února.

Petr Kollár
Formovaly ho akčňáky, sci-fi a horory z osmdesátek a devadesátek. Posléze na VHS během dvou dnů bingewatchnul Twin Peaks a s ním se zrodila i láska k dlouhým vyprávěním, které s příchodem Netflixu získaly tu pravou platformu. Dnes se věnuje hollywoodské klasice, hongkongskému akčnímu filmu, japonskému anime i evropskému artu. Před pár lety se začetl do komiksových světů (a v poslední době mangy obzvláště). Rád se prochází po horách, miluje lesy a nepohrdne kvalitním pivem.
První trailer Texaského masakru od Netflixu přináší litry krve a nostalgii
První trailer Texaského masakru od Netflixu přináší litry krve a nostalgii
31. 1. 2022 17:30:00 | Filmové novinky

Oživit kultovního Leatherface se Hollywood snaží skoro každý rok. Až nyní by se mu to ale mohlo podařit díky Netflixu, který vsadil na zajímavé tvůrce s nápadem.

Netflix v traileru láká na nejbláznivější seriál. Předloha vyvolala hysterii
Netflix v traileru láká na nejbláznivější seriál. Předloha vyvolala hysterii
31. 1. 2022 17:00:00 | Filmové novinky

V únoru se na Netflixu můžeme těšit na nový bláznivý seriál Cuphead na scénu! Adaptace slavné videohry by měla být věrná předloze, u které měl nejeden hráč nutkání rozbít svou televizi a vyhodit herní ovladač z okna.

Seriálová událost roku? Akční sci-fi Halo v traileru totálně vyráží dech
Seriálová událost roku? Akční sci-fi Halo v traileru totálně vyráží dech
31. 1. 2022 10:30:00 | Filmové novinky

Tak tohle vypadá zatraceně skvěle. To jsou první myšlenky, které musí prolétnout hlavou každému, kdo slyšel, ale neslyšel o fenoménu Halo, který z obrazovek Xboxu konečně míří v pořádné podobě i na televizní obrazovky. Přivítejte Master Chiefa, boj totiž začíná.

Na Netflix míří nejdrsnější akčňák loňského roku
Na Netflix míří nejdrsnější akčňák loňského roku
28. 1. 2022 13:00:00 | Filmové novinky

Režisér Guy Ritchie loni naservíroval jednu z nejzábavnějších chlapáckých chuťovek roku. A nyní si ji budete moci vychutnat i na Netflixu.