FB pixel TP pixel
Češi zkouší vlastní Prcičky. Seriálová novinka připomíná i teenagerský hit Netflixu © Voyo

Češi zkouší vlastní Prcičky. Seriálová novinka připomíná i teenagerský hit Netflixu

Streamovací služba Voyo se snaží neustále přijít s novými formáty, které by podpořily její úspěšný růst. Po zábavných soutěžích Superlov a Pohlreichův souboj restaurací přichází nový seriál pro teenagery Sex O’Clock, který míří na cílovou skupinu fanoušků fenoménu Prci, prci, prcičky či netflixovského hitu Sexuální výchova.

9. 3. 2023 18:40 | Filmové novinky

Tuzemské Voyo se prozatím soustředilo hlavně na starší diváky, když nabídlo krimi seriály jako Guru a Případ Roubal, dramata Jitřní záře a Král Šumavy: Fantom temného kraje, případně soutěžní formáty Pohlreichův souboj restaurací a Superlov. Jeho novinka Sex O’Clock má výrazněji zasáhnout cílovou skupinu teenagerů, kteří prozatím sjížděli hlavně projekty konkurenčního Netflixu jako Sexuální výchova či Wednesday. Ačkoli propagační materiály Voyo zdůrazňují hlavně podobnost s fenoménem komedií Prci, prci, prcičky, britský komediální hit Sexuální výchova je tematicky a koncepčně ještě o fous blíže, když řeší detailně a otevřeně nejen sexualitu současné mládeže, ale také jejich rodičů.

Jak poznáte už z traileru, který se sexualitě věnuje na české poměry opravdu bez cenzury, tématem bude nejen první sex a objevování tělesné rozkoše puberťáků, ale také nově nalezená homosexuální orientace otce rodiny v podání hodně proměněného Jana Révaie, která silně otřese průměrnou českou domácnosti. Hlavním hrdinou bude teenager Adam, který si láme hlavu nejen se svým panictvím, ale i potenciální taneční kariérou. Když si ale jeho otec najde nového životního partnera a vyoutuje se před svou ženou, celé rodině včetně babičky se změní životy. Dokáží se postavy s novou situací vyrovnat?

Režiséři Karolina Zalabáková a Jan Bártek zdá se dokázali docela trefit koncept současné teenagerské zábavy a pokud zvládnou s nadhozenými tématy dobře pracovat, mohlo by se jednat o zajímavý seriál, který by posunul českou televizní tvorbu zase o kousek dál k Západu. Prozatimní pokusy konkurence jako TBH nebo 4teens (obojí Česká televize) totiž měly o realitě značně zkreslené představy a sklidily oprávněnou kritiku. Sex O’Clock startuje exkluzivně na Voyo 10. března.

Zdroj: TV Nova

 418 zobrazení   48 se líbí
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Nejbombastičtější akční nářez současnosti dorazil na Netflix. Nikdo o něm neví
Nejbombastičtější akční nářez současnosti dorazil na Netflix. Nikdo o něm neví
09.03.2023 17:00:00 | Filmové novinky

Pokud alespoň trochu sledujete zahraniční filmovou scénu, nemohlo vám v posledních měsíc uniknout, že jedním z nejpopulárnějších témat byla indická akční bomba RRR, která mísí historický film s adrenalinovou akcí, vztahovou bromancí a bollywoodským tancem. A ačkoli to zní naprosto šíleně, je to opravdu pecka. A nyní ji najdete i na Netflixu.

Nový špionážní nářez v traileru hýří akcí. Tvůrci Avengers utratili neskutečné peníze
Nový špionážní nářez v traileru hýří akcí. Tvůrci Avengers utratili neskutečné peníze
09.03.2023 15:30:00 | Filmové novinky

Streamovací služba Amazon Prime Video představí v dubnu jeden z nejdražších seriálů posledních let. Nový špionážní thriller má být základem pro daleko rozsáhlejší universum, které by se mělo do pár let začít rozrůstat. O čem nový seriál Citadel bude a má u diváků vůbec šanci?

Drsňák Luther recenzenty neohromil. Krimi novinka Netflixu potěší hlavně skalní fanoušky
Drsňák Luther recenzenty neohromil. Krimi novinka Netflixu potěší hlavně skalní fanoušky
09.03.2023 15:00:00 | Filmové novinky

Vnitřně rozervaný britský vrchní inspektor Luther v působivém podání charismatického Idrise Elby se poprvé představí ve filmovém zpracování, které bude od pátku dostupné na Netflixu. Řada kritiků již film viděla a my se můžeme podívat, jak moc se jim snímek líbil.

Nejzábavnější sci-fi řežba poslední doby opouští Netflix. Z nabídky zmizí i další akční šlehy
Nejzábavnější sci-fi řežba poslední doby opouští Netflix. Z nabídky zmizí i další akční šlehy
08.03.2023 16:30:00 | Filmové novinky

Z Netflixu během března zmizí hned několik oblíbených akčních hitů a bohužel i jedna z nejzábavnějších sci-fi řežeb poslední doby s fantastickým Frankem Grillem v hlavní roli. Nenechte si ji ujít dřív, než nabídku streamera definitivně opustí.