FB pixel TP pixel
Jeden z největších komediálních hitů Netflixu přijde o stěžejní herce. Jdou za lepším © Netflix

Jeden z největších komediálních hitů Netflixu přijde o stěžejní herce. Jdou za lepším

Fanoušci seriálu Sexuální výchova se musí připravovat na velké změny. Mnohými milovaná komedie, která si ohledně lidského chtíče nebere moc servítky, totiž chystá velkém změny v obsazení. Někteří herci už totiž získali příliš velkou slávu a hlavně lepší role.

20. 2. 2023 19:10 | Filmové novinky

Fanoušci seriálu Sexuální výchova mají letos před sebou čtvrtou řadu jednoho z mála komediálních pořadů, které Netflix ještě nestihl zrušit, přesto si ale budou muset do budoucna zvyknout na zásadní změny v obsazení. Zdá se totiž, že pokud dojde na pátou řadu (která je popravdě dost pravděpodobná), razantně se promění herecké obsazení. Navíc už čtvrtou řadu zasáhnou preference jeho největších hvězd, které se začaly soustředit na jiné a mnohdy zajímavější filmové a seriálové nabídky.

Paradoxně se to však netýká hlavní postavy seriálu Otise, kterého ztvárňuje Asa Butterfield. O jeho účasti se zatím nijak nediskutuje. Jeho nejbližší přátelé však dávají seriálu po 4. řadě sbohem. Představitel gaye Erica (Otisova nejlepšího kamaráda) Ncuti Gatwa se totiž od letoška stává novým Doctorem Who, a co si budeme povídat, to je nabídka, která se ve Velké Británii prostě neodmítá. Nyní se pak přidala k odcházejícím i Otisova láska Maeve. Emma Mackey má totiž hodně dobře rozjetou kariéru a jen v posledních měsících jsme ji viděli v dramatu Eiffel, krimi Smrt na Nilu a letos stihne účast i v očekávané novince Barbie. Právě na té se mimochodem znovu potkala právě Ncuti Gatwou. Zatímco Gatwa by se měl ve 4. řadě Sexuální výchovy objevovat víceméně standardně jako doposud, představitelka Maeve již v této řadě na vlastní přání nebude tolik jako dříve. Na jejím konci by pak postava měla seriál definitivně opustit.

Zdroj: Deadline

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Sci-fi Já, legenda 2 vrátí Willa Smithe. Konec prvního filmu bude překroucen
Sci-fi Já, legenda 2 vrátí Willa Smithe. Konec prvního filmu bude překroucen
20.02.2023 15:15:00 | Filmové novinky

Fanoušky úspěšného postapokalyptického dramatu Já, legenda z roku 2007 určitě potěšila zpráva, že vznikne pokračování a že se do hlavní role vrací Will Smith. Scenárista snímku Akiva Goldsman nyní naznačil, jakým směrem se druhý díl vydá, když prozradil inspirací fenoménem The Last of Us.

Z traileru nového seriálu o brutální vraždě mrazí. Tenhle případ otřásl celou Amerikou
Z traileru nového seriálu o brutální vraždě mrazí. Tenhle případ otřásl celou Amerikou
19.02.2023 14:15:00 | Filmové novinky

HBO chystá na konec dubna novou očekávanou minisérii, která se jistě zalíbí všem fanouškům adaptací skutečných kriminálních případů. Seriál s Elizabeth Olsen navíc adaptuje jeden z nejznámějších a nejhroznějších případů vraždy, který kdy Spojené státy americké zažily.

Nejlepší fantasy seriál Netflixu současnosti se vrací. Epický trailer slibuje velké finále
Nejlepší fantasy seriál Netflixu současnosti se vrací. Epický trailer slibuje velké finále
19.02.2023 12:10:00 | Filmové novinky

Už v polovině března se fanoušci knih takzvaného Grišaversa konečně dočkají slibovaného pokračování fantasy Světlo a stíny. Netflix v něm dále rozvine příběhovou pouť hrdinky Aliny Starkov, která bude znovu bojovat proti temnotě.

10 nejlepších novinek (nejen) na Netflixu, které musíte vidět o víkendu
10 nejlepších novinek (nejen) na Netflixu, které musíte vidět o víkendu
17.02.2023 18:45:00 | Filmové novinky

Třetí únorový víkend nabízí pestrou porci především temnějších zážitků. Snad každá streamovací služba totiž vyrukovala s nějakou formou kriminálky nebo thrillerového napínáku. A poprvé do bojů o diváky promlouvá i nová služba SkyShowtime, která má v rukávu hitovku se Sylvesterem Stallonem.