FB pixel TP pixel
Netflix ukázal akční thriller s hvězdou Mumie. Trailer láká na peklo rasismu © Netflix

Netflix ukázal akční thriller s hvězdou Mumie. Trailer láká na peklo rasismu

Již koncem dubna Netflix hodlá uvést snímek Silverton v obležení, který nás zavede do jihoafrických bojů proti nechvalně proslulému apartheidu, kdy bylo většinové černošské obyvatelstvo utiskováno bílou menšinou.

24. 3. 2022 16:20 | Filmové novinky

Představitel mumifikovaného Imhotepa, Arnold Vosloo, nebyl v pořádné roli řadu let. Jihoafrický rodák se ale už brzy blýskne na Netflixu, kde ho uvidíme jako policejního kapitána, který bude vyjednávat s černošskými bojovníky proti apartheidu a za osvobození budoucího prezidenta Nelsona Mandely. Ti se totiž po neúspěšné diverzní akci zavřou do banky s požadavkem na Mandelovo propuštění. Snímek Silverton v obležení vychází ze skutečných událostí a zaměří se na jediný okamžik dlouhého boje proti segregaci Jihoafričanů tmavé pleti bílou menšinou, který začal již v roce 1948 a definitivně skončil až v průběhu 90. let minulého století. Netflix snímek uvede 27. dubna. Silverton v obležení natočil oceňovaný jihoafrický režisér Mandlakayise Walter Dube a kromě Voslooa se v hlavních rolích objeví další rodáci Thabo Rametsi, Noxolo Dlamini aStefan Erasmus.

 1 176 zobrazení   30 se líbí
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
HBO Max slíbilo Příběh služebnice, seriál ale službu opustí i s dalšími hity
HBO Max slíbilo Příběh služebnice, seriál ale službu opustí i s dalšími hity
23.03.2022 16:00:00 | Filmové novinky

Ačkoli před nástupem HBO Max streamovací služba slibovala jako jeden z taháků seriál Příběh služebnice, megahit licencovaný původní službou Hulu naopak HBO opustí již v průběhu dubna. HBO rovněž přijde i o některé své vlastní tituly či hity BBC.

Netflix v traileru láká na luxusní psychothriller. Autora přetáhl od HBO
Netflix v traileru láká na luxusní psychothriller. Autora přetáhl od HBO
22.03.2022 12:45:00 | Filmové novinky

Streamovací gigant Netflix právě zveřejnil první ukázku k chystanému seriálovému soudnímu dramatu Anatomie skandálu. Ten veřejnosti odhaluje tajný život britského ministra plný nemanželských afér končící až obviněním ze znásilnění.

Vyproštění 2 hlásí dotočeno. O čem bude pokračování megahitu od Netflixu?
Vyproštění 2 hlásí dotočeno. O čem bude pokračování megahitu od Netflixu?
21.03.2022 15:30:00 | Filmové novinky

Jedno z nejočekávanějších akčních pokračování by mohlo na Netflix dorazit ještě letos. A konečně víme, o čem bude.

Daniel Radcliffe naznačil, kdy by se mohl vrátit do role Harryho Pottera
Daniel Radcliffe naznačil, kdy by se mohl vrátit do role Harryho Pottera
21.03.2022 14:00:00 | Filmové novinky

Režisér prvních dvou filmů o mladém kouzelníkovi a producent třetího dílu, Chris Columbus, prozradil, že by jednoho dne rád zfilmoval scénář divadelní hry a volné pokračování Harryho Pottera s názvem Prokleté dítě. Do kouzelnického světa se nechce vrátit sám.