FB pixel TP pixel
Skvostné Wall Street drama Miliardy se dočká 5. řady © TMDB

Skvostné Wall Street drama Miliardy se dočká 5. řady

Axe ještě stále pomocí své moci a kapitálu likviduje zrádce a nepohodlné osoby ve 4. řadě, ale Showtime již oznámilo, že 5. řada Miliard (Billions) rozhodně bude. Může za to zřejmě slušný ohlas ze strany diváků i kritiků, který aktuální řada sklidila.

Filmové novinky

Ani po 45 dílech a téměř 4 řadách se nezdá, že by „Miliardy“ ztrácely dech. Pořád se jedná o stejně návykové, chytré a zábavné ponoření do světa bohatství a moci, kde řádí plnokrevní sociopaté a 100% egoisté Bobby „Axe“ Axelrod (Damian Lewis) a Chuck Rhoades (Paul Giamatti), kteří po třech řadách vzájemného rozkolu na život a na smrt spojili síly a světe div se – ono to funguje ještě lépe než před tím. Na křídlech je navíc skvěle doplňuje Maggie Siff jako Wendy Rhoades, Asia Kate Dillon jako Taylor Mason a samozřejmě David Costabile jako Mike „Wags“ Wagner alias chodící automat na nesmrtelné hlášky. Zákon a jeho stinné stránky reprezentují Toby Leonard Moore a Clancy Brown.

Na Rotten Tomatoes dosáhla doposud každá řada lepšího výsledku než ta předchozí a 4. série se tak zatím může pyšnit 96 % (3. má 93 %, 2. 89 % a 1. 77 %), pod které bych se jakožto pravidelný divák klidně podepsal. Seriál navíc pravidelně sleduje v průměru 4,2 milionu diváků, což je jen další důvod pro to, aby se tenhle penězi, intrikami a arogantními frky natřískaný vlak nikdo ani nepokoušel zastavit. Billions tvoří a produkují Brian Koppelman a David Levien a na tvorbě se podílel také Andrew Ross Sorkin. Finále 4. řady nás čeká 9. června a čeští diváci si ho jako vždy budou moci vychutnat na HBO.

 88 zobrazení   8 se líbí
5. díl Hry o trůny pálí zbytky konzistence a dělá z Dany Nočního krále
5. díl Hry o trůny pálí zbytky konzistence a dělá z Dany Nočního krále
13.05.2019 16:00:00 | Filmové novinky

Buď se David Benioff a D. B. Weiss zbláznili, nebo je za rohem čeká tak lukrativní job, že se rozhodli hodit veškeré starosti okolo Hry o trůny za hlavu a co nejrychleji seriál ukončit bez ohledu na dosavadní vývoj postav a vlastně bez ohledu na cokoliv, co kdysi dělalo Hru o trůny Hrou o trůny.

HBO není jen Hra o trůny. Kdy se vrátí Sedmilhářky nebo Příběh služebnice?
HBO není jen Hra o trůny. Kdy se vrátí Sedmilhářky nebo Příběh služebnice?
12.05.2019 | Filmové novinky

Ačkoli HBO v současnosti těží hlavně ze závěrečných dílů Hry o trůny, pomalu se oblíbená „kabelovka“ a streamovací služba chystá na časy, kdy se Jon, Dany a Cersei nebudou prát o nejnepohodlnější trůn na světě. A my víme, co se chystá a hlavně kdy!

HBO to podle G.R.R. Martina myslí vážně se 3 spinoffy Hry o trůny
HBO to podle G.R.R. Martina myslí vážně se 3 spinoffy Hry o trůny
10.05.2019 15:20:00 | Filmové novinky

Zatímco se vlajková loď HBO Hra o trůny blíží ke svému finále, pracuje stanice HBO ve spolupráci s George R. R. Martinem na celkem 3 dalších seriálech ze Západozemí. Autor fantasy ságy Píseň ledu a ohně to oznámil na svém blogu, aby se vymezil proti spekulacím medií.

Kdy se vrátí a co všechno víme o 2. řadě Fincherovy kriminálky Mindhunter?
Kdy se vrátí a co všechno víme o 2. řadě Fincherovy kriminálky Mindhunter?
10.05.2019 15:00:00 | Filmové novinky

Podle producentky seriálu Charlize Theron bychom se měli druhé řady kriticky vysoce hodnoceného temného thrilleru dočkat již v létě, konkrétně v srpnu. Oficiální potvrzení ze strany Netflixu ovšem ještě nedorazilo.