FB pixel TP pixel
Na Netflix míří další české filmy. Trhákem bude Troškovo Slunce, seno © Bohemia Motion Pictures

Na Netflix míří další české filmy. Trhákem bude Troškovo Slunce, seno

Na Netflix se řítí další české filmy. Po dnešním nástupu dramat Bez doteku a Hany nás čeká mimo jiné oblíbená trilogie komedií Zdeňka Trošky.

15. 2. 2022 14:30 | Filmové novinky

Dnes ráno se na Netflixu objevil dramatický dvojblok tvůrčí dvojice Michal Samir a Matěj Chlupáček Bez doteku a Hany. A tím příděl českých snímků na největší streamovací službě rozhodně nekončí. I v dalších dnech a týdnech bude tuzemský obsah přibývat.

Už v pondělí 21. února čeká milovníky tuzemské kinematografie jasná hitovka. Dorazí totiž kompletní trilogie Slunce seno režiséra Zdeňka Trošky. A my se klidně vsadíme, že ji velmi rychle uvidíme v TOP 10 nejsledovanějších pořadů. Milovníky dokumentů potěší ve stejný den Anny od režisérky Heleny Třeštíkové a své diváky si zřejmě najde i dramedie Tichý společník Pavla Göbla. A ani tím konec nenastane. Již 1. března totiž bude přidán další potenciální hit, líbivá komedie Alice Nellis Revival, kterou doplní i slovenské intimní drama Nina.

Zdroj: Netflix

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Bridgertonovi konečně mají trailer druhé řady. Obejdou se bez hlavní hvězdy
Bridgertonovi konečně mají trailer druhé řady. Obejdou se bez hlavní hvězdy
15. 2. 2022 10:00:00 | Filmové novinky

Jeden z nejúspěšnějších netflixovských seriálů na motivy slavné knižní série se už brzy vrátí na obrazovky. Nová série se zaměří na nejstaršího ze sourozenců Bridgertonových Anthonyho a ukáže, jak i on najde svou lásku v alternativním viktoriánském Londýně. A větší roli dostane i Lady Whistledown.

Nový trailer Doctora Strange činí z reality noční můru a přivádí X-Meny
Nový trailer Doctora Strange činí z reality noční můru a přivádí X-Meny
14. 2. 2022 9:30:00 | Filmové novinky

Při zápase Super Bowlu vypustil Marvel trailer na letošní otvíračku mnohovesmíru. Doctor Strange a Scarlet Witch v něm čelí mocnému Shuma-Grathovi, ale také svým protějškům z jiných vesmírů. A zdá se, že do filmové série Marvelu dorazí i jeden diváky milovaný mutant.

První trailer Pána prstenů odhaluje hrdiny, monstra i bitevní vřavu
První trailer Pána prstenů odhaluje hrdiny, monstra i bitevní vřavu
14. 2. 2022 8:30:00 | Filmové novinky

Seriál Pán prstenů: Prsteny moci se konečně dočkal prvního teaser traileru, který není jen hezkým sestřihem zákulisí či výrobou loga, ale ukazuje reálné záběry postav, monster, situací a samozřejmě bitev.

Dwayne Johnson je drsný Black Adam v novém traileru komiksových hrdinů
Dwayne Johnson je drsný Black Adam v novém traileru komiksových hrdinů
13. 2. 2022 12:00:00 | Filmové novinky

Studio Warner Bros. nás novým videem láká na své čtyři letošní DC kinosnímky. A rozhodně se máme na co těšit! Po třiceti letech se vrátí divácky asi nejoblíbenější Batman, po dlouhých odkladech dorazí i jeden milovaný antihrdina a z agenta 007 bude mocný kouzelník, před kterým i Dr. Strange bledne závistí!