FB pixel TP pixel
Sper to ďas! Natáčení Zaklínače se znovu zastavuje kvůli COVIDu © TMDB

Sper to ďas! Natáčení Zaklínače se znovu zastavuje kvůli COVIDu

Ve stejný týden, kdy bylo rozhodnuto, že se natáčení druhé řady Zaklínače přesune kvůli britskému lockdownu zpět do studií, byl u členů štábu prokázán koronavirus. Natáčení se tak musí znovu odložit.

Filmové novinky 8. 11. 2020 0:00 | Filmové novinky

Spuštění natáčení závisí na důvěře Netflixu

Jedná se o již druhé zastavení produkce populárního seriálu. Poprvé bylo natáčení zastaveno v březnu, kdy se koronavirem nakazil herec Kristofer Hivju. Neplánovaná pauza se následně protáhla až do půli srpna kvůli globální pandemické situaci, kvůli níž jsme mimo jiné přišli i o natáčení v České republice a na Slovensku, kde měl štáb původně pořídit většinu druhé řady o Řezníkovi z Blavikenu. Netflix prozatím neoznámil, kdy se kamery opět spustí. Všichni nakažení byli dáni do izolace a nyní mají následovat další testy všech členů štábu. Dobrou zprávou je, že mezi nakaženými není nikdo z hlavních představitelů, ani vůdčích členů štábu.

Nakažení koronavirem během natáčení Zaklínače opět ukazuje, o jak záludný virus se jedná. Není totiž pochyb o tom, že Netflix nastolil opravdu tvrdé hygienické podmínky celému štábu a filmaři během pandemického natáčení obvykle věnují většinu svého času práci, případně nabírání další energie v domácích podmínkách. I štáby fungující v Česku musí pracovat v několika týmech, které se nemohou setkávat, a členové štábu musí nosit roušky, respirátory, v některých případech i štíty. Samozřejmostí pak jsou rozestupy, dezinfekce na každém kroku a při podezření nákazy testování.

 1 143 zobrazení   50 se líbí
Zaklínač v ukázce láká na nová monstra a Geralt se přesouvá na jih Anglie
Zaklínač v ukázce láká na nová monstra a Geralt se přesouvá na jih Anglie
06.11.2020 9:00:00 | Filmové novinky

Na Halloween Netflix přichystal pro fanoušky Zaklínače malý bonus v podobě klipu, ve kterém mohou pozorní diváci najít dvě nové příšery, jež se objeví v druhé řadě. Také přibyla novinka z filmového placu.

Neuvěřitelné: Nilfgaardští psi mají v 2. řadě Zaklínače koukatelné brnění!
Neuvěřitelné: Nilfgaardští psi mají v 2. řadě Zaklínače koukatelné brnění!
02.11.2020 12:00:00 | Filmové novinky

Je asi na místě poděkovat všem z vás, kdo na 1. řadu Zaklínače na Netflixu poctivě koukli. Zřejmě se nám totiž společnými silami podařilo dosáhnout toho, že si produkce mohla konečně dovolit místo "šourkové zbroje" vojáky Nilfgaardu obléknout do něčeho patřičnějšího a zatraceně pohlednějšího.

Paráda! Druhý Borat už je online i v Česku!
Paráda! Druhý Borat už je online i v Česku!
23.10.2020 13:00:00 | Filmové novinky

Nebylo to stoprocentně jisté, ale nakonec jsme se přecejen dočkali. Ano, druhý Borat opravdu má díky Amazon Prime Video celosvětovou distribuci online, užít si ho tak můžete legálně i v Česku!

Netflix vydal ukázku na poslední film Chadwicka Bosemana! Kdy ho uvidíme?
Netflix vydal ukázku na poslední film Chadwicka Bosemana! Kdy ho uvidíme?
21.10.2020 12:00:00 | Filmové novinky

Filmové ztělesnění populárního komiksového hrdiny Black Panthera, charismatický herec Chadwick Boseman, ztvárnil svou poslední roli ve filmu Ma Rainey – matka blues od streamovací společnosti Netflix. Mrkněte na jeho ukázku.