FB pixel TP pixel
Netflix vydal ukázku na poslední film Chadwicka Bosemana! Kdy ho uvidíme? © TMDB

Netflix vydal ukázku na poslední film Chadwicka Bosemana! Kdy ho uvidíme?

Filmové ztělesnění populárního komiksového hrdiny Black Panthera, charismatický herec Chadwick Boseman, ztvárnil svou poslední roli ve filmu Ma Rainey – matka blues od streamovací společnosti Netflix. Mrkněte na jeho ukázku.

Filmové novinky 21. 10. 2020 12:00 | Filmové novinky

Celý svět na konci srpna zasáhla zpráva o smrti třiačtyřicetiletého herce Chadwicka Bosemana, který podlehl rakovině tlustého střeva, kterou trpěl poslední čtyři roky svého života a o které vědělo jen jeho nejbližší okolí. Boseman se samozřejmě nejvíce proslavil rolí wakandského krále T’Chally alias maskovaným superhrdinou Black Pantherem, my jsme pak pro vás vydali soupis jeho nejzajímavějších rolí zde. Nyní Netflix publikoval trailer na Bosemanovu poslední roli - životopisné drama Ma Rainey – matka blues, ve kterém ztvárnil roli nadaného trumpetisty Leveeho.

Samotný film vypráví události z roku 1927 odehrávající se v Chicagu. V něm již slavná afroamerická bluesová zpěvačka Gertrude "Ma" Rainey (Viola Davis) vytváří se svými spolupracovníky zásadní nahrávku žánru s názvem “Mother of the Blues”. Na place však musí bojovat nejen s ambiciózním trumpetistou, ale především s bílými manažery a producenty, kteří chtějí kontrolovat její hudbu. Snímek je adaptací divadelní hry Agusta Wilsona oceněnou Pulitzerovou cenou a v roli producenta za ním stojí Denzel Washington. Takže o ambice není u tohoto snímku nouze a pomrkávání na oscarovou sošku je více než viditelné. Vedle hvězdných Bosemana a Davisové ve filmu uvidíme Glynna Turmana, Colmana Dominga nebo Michaela Pottse. Na Netflixu toto drama uvidíme od 18. prosince.

 259 zobrazení   7 se líbí
Ratchedová od Netflixu má rekordní sledovanost. Vyšlápne si i na Zaklínače?
Ratchedová od Netflixu má rekordní sledovanost. Vyšlápne si i na Zaklínače?
20.10.2020 | Filmové novinky

Seriálový psychologický thriller Ratchedová, prequel k oskarovému Přeletu nad kukaččím hnízdem, se stal netflixovským diváckým hitem. Koho nechal za sebou a na koho naopak nemá šanci dosáhnout?

HBO láká na návrat nejepičtější fantasy konce roku parádním trailerem
HBO láká na návrat nejepičtější fantasy konce roku parádním trailerem
19.10.2020 | Filmové novinky

Lyra Belaqua se vrací a opět bude bojovat proti proradnému Magisteriu. HBO představilo novou ukázku pro velkolepý návrat Jeho temných esencí, které mají jasný úkol - dokázat, že mají na to být nejvelkolepějším fantasy seriálem podzimu.

Ty bláho! Netflix chystá sci-fi pecku s DiCapriem a Meryl Streep!
Ty bláho! Netflix chystá sci-fi pecku s DiCapriem a Meryl Streep!
16.10.2020 12:00:00 | Filmové novinky

Režiséru Adamu Mckayi se vydařil opravdu husarský kousek, když dokázal do své chystané sci-fi satiry chystané pro Netflix dostat zástup hollywoodských star jako Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence či Cate Blanchett. O čem vlastně snímek bude?

Netflix se chlubí kvalitou. Láká na návrat Koruny a oscarové želízko
Netflix se chlubí kvalitou. Láká na návrat Koruny a oscarové želízko
15.10.2020 12:00:00 | Filmové novinky

Ambiciózní dramata budou letos v listopadu na Netflixu reprezentovat především výpravná seriálová Koruna a autobiografické drama Americká elegie plné “hereckých koncertů” v podání Amy Adams a Glenn Close. Mrkněte na jejich nejnovější trailery.