FB pixel TP pixel
Spider-Man: Bez domova je konečně online. Kde si ho přehrát? © Sony Pictures

Spider-Man: Bez domova je konečně online. Kde si ho přehrát?

Největší blockbuster posledních měsíců konečně dorazil na streamovací služby. Diváci si ho tak mohou legálně přehrát v pohodlí domova. Ať už se rozhodnou pro koupi, nebo zapůjčení za sníženou částku.

25. 3. 2022 15:00 | Filmové novinky

Spider-Man: Bez domova patří bez diskuze mezi největší blockbustery posledních let a je největší událostí v rámci sdíleného světa Marvelu od Avengers: Endgame. Peter Parker se zde musí vyrovnat s odhalením své identity, které začne poškozovat život jeho samého i jeho bližních. Vyhledání pomoci u Doctora Strange se však zvrtne a Peter otevře brány multivesmíru, které jeho život změní s nezvratnými následky. Spider-Man: Bez domova měl premiéru 16. prosince a nyní – po více než třech měsících – je konečně dostupný online.

Snímek si zatím můžete pořídit na čtyřech službách, kde je dostupný k zapůjčení, či zakoupení. Nejvýhodnější nabídku má Starmax, kde si film zapůjčíte za 69 Kč na 2 dny. Zaplatíte za to ale menší kvalitou. Podobně je na tom O2TV, kde vás půjčení bude stát 79 Kč. Tu nejvyšší kvalitu nabídne iTunes, kde je poslední Spidey dostupný ve 4K a v Dolby Atmos. Vypůjčení stojí 79 Kč, koupě 329 Kč. Součástí je i český dabing, ten ale v Dolby Atmos samozřejmě není. Poslední variantou je pak Google Play, kde je ale film dostupný pouze s 5.1 zvukem. Cena za zapůjčení je zde stanovena na 89 Kč, koupě pak na 399 Kč. Z hlediska poměru ceny a kvality se tudíž iTunes jeví jako nejlepší možnost, jak si nového Spider-Mana tento týden dopřát. V následujících dnech a týdnech samozřejmě budou přibývat i další filmotéky, kde bude snímek k dostání. Na Netflix či HBO Max, tedy SVOD služby, si však musíte zatím nechat zajít chuť.

 12 537 zobrazení   164 se líbí
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Netflix ukázal akční thriller s hvězdou Mumie. Trailer láká na peklo rasismu
Netflix ukázal akční thriller s hvězdou Mumie. Trailer láká na peklo rasismu
24.03.2022 16:20:00 | Filmové novinky

Již koncem dubna Netflix hodlá uvést snímek Silverton v obležení, který nás zavede do jihoafrických bojů proti nechvalně proslulému apartheidu, kdy bylo většinové černošské obyvatelstvo utiskováno bílou menšinou.

HBO Max slíbilo Příběh služebnice, seriál ale službu opustí i s dalšími hity
HBO Max slíbilo Příběh služebnice, seriál ale službu opustí i s dalšími hity
23.03.2022 16:00:00 | Filmové novinky

Ačkoli před nástupem HBO Max streamovací služba slibovala jako jeden z taháků seriál Příběh služebnice, megahit licencovaný původní službou Hulu naopak HBO opustí již v průběhu dubna. HBO rovněž přijde i o některé své vlastní tituly či hity BBC.

Netflix v traileru láká na luxusní psychothriller. Autora přetáhl od HBO
Netflix v traileru láká na luxusní psychothriller. Autora přetáhl od HBO
22.03.2022 12:45:00 | Filmové novinky

Streamovací gigant Netflix právě zveřejnil první ukázku k chystanému seriálovému soudnímu dramatu Anatomie skandálu. Ten veřejnosti odhaluje tajný život britského ministra plný nemanželských afér končící až obviněním ze znásilnění.

Vyproštění 2 hlásí dotočeno. O čem bude pokračování megahitu od Netflixu?
Vyproštění 2 hlásí dotočeno. O čem bude pokračování megahitu od Netflixu?
21.03.2022 15:30:00 | Filmové novinky

Jedno z nejočekávanějších akčních pokračování by mohlo na Netflix dorazit ještě letos. A konečně víme, o čem bude.