FB pixel TP pixel
Finální trailer Spider-Mana je tady! Marvel slibuje pavoučí Endgame © Sony Pictures / Marvel Studios

Finální trailer Spider-Mana je tady! Marvel slibuje pavoučí Endgame

Online konečně dorazil dlouho očekávaný plnohodnotný trailer na třetí díl spider-manovské série spadající pod Marvel Cinematic Universe. A laťka nikdy nebyla výš.

Filmové novinky

Začněme tím zásadním! Tobey Maguire ani Andrew Garfield se v novém traileru neobjevili, došlo ale k odhalení celé řady záporáků. Vrátí se tak Alfred Molina (Dr. Octopus), Willem Dafoe (Green Goblin) a asi i Thomas Haden Church (Sandman) z Raimiho trilogie. Z Garfieldových filmů zase čekejme Rhyse Ifanse (Lizard) a Jamieho Foxxe (Electro), z jednoho rychlého záběru to pak vypadá, že se potkáme i s New Goblinem v podání Danea DeHaana.

Trailer ukazuje i postupně se hroutící vztah Doctora Strange se Spideym, kteří sice podle Hollandova vyjádření začnou jako přátelé, postupně se ale začnou odcizovat. Kromě nich pak vidíme i J. Jonaha Jamesona, kterého znovu ztvární nestárnoucí J. K. Simmons, dále pak oblíbeného Happyho Hogana v podání Jona Favreaua a nejvíce sexy tetičku May (Marisa Tomei). Jen ti zpropadení Hollandovi předchůdci furt chybí! Zda nakonec poslední scéna z traileru předznamenává jejich příchod, se v kinech dozvíme 17. prosince.

 3 246 zobrazení   36 se líbí
Sci-fi událost Netflixu sklízí posměch. Mluví se o bezduché kopii
Sci-fi událost Netflixu sklízí posměch. Mluví se o bezduché kopii
17.11.2021 7:00:00 | Filmové novinky

Netflix to v poslední době nemá u kritiků lehké. Poté, co právě ztrhali jeho nový, hvězdami nabitý akčňák Red Notice, to vypadá, že ani hraný remake Kovboje Bebopa s Johnem Cho v hlavní roli jim není po chuti.

Trailer nového Sexu ve městě konečně odhalil datum premiéry
Trailer nového Sexu ve městě konečně odhalil datum premiéry
16.11.2021 8:00:00 | Filmové novinky

Carrie, Miranda a Charlotte jsou zpět. A HBO proto láká krátkou upoutávkou na jejich nová dobrodružství v seriálovém pokračování pojmenovaném And Just Like That...

Pozdravte Master Chiefa! První záběry seriálu Halo slibují premiéru online
Pozdravte Master Chiefa! První záběry seriálu Halo slibují premiéru online
15.11.2021 21:00:00 | Filmové novinky

Nová seriálová adaptace populární videohry Halo dorazí v příštím roce na streamovací službu Paramount Plus.

Eternals: Co znamenají potitulkové scény pro budoucnost Marvelu?
Eternals: Co znamenají potitulkové scény pro budoucnost Marvelu?
15.11.2021 8:00:00 | Filmové novinky

Eternals vnesli do marvelovského sdíleného univerza svěží vítr a úplně odlišný příběh, než na jaký jsme bývali zvyklí. Asi největší poprask pak vyvolaly jejich dvě potitulkové scény. Pojďme si je probrat a omrknout, co nás čeká dále.