FB pixel TP pixel
Strážci galaxie se vrátí už v listopadu. Trailer odhalil nečekané cameo i nového Groota © Marvel Studios

Strážci galaxie se vrátí už v listopadu. Trailer odhalil nečekané cameo i nového Groota

Veleúspěšný režisér James Gunn v příštím roce zakončí své působení u Marvelu třetím dílem Strážců galaxie. Ještě předtím nás ale s oblíbenou partou kosmických hrdinů vezme na Modrou planetu na vánoční oslavy. A dostaví se i oblíbený pozemský herec!

26. 10. 2022 10:00 | Filmové novinky

Strážci Galaxie se ve vlastním filmu naposledy objevili v roce 2017, následně jsme se s nimi ale setkali v závěrečných avengerovských bojích s Thanosem a také v letošním čtvrtém Thorovi. Příští rok v květnu své působení v MCU patrně zakončí finálním dobrodružstvím, ve kterém je čeká boj s High Evolutionary a Adamem Warlockem, zanedlouho s nimi ale ještě předčasně oslavíme vánoční svátky.

Jak vidíme už v traileru, klasickou sestavu doplní pes Cosmo s hlasem hvězdy druhého Borata Marie Bakalové, přičemž další proměnou projde Groot. Naopak Gamora nadále chybí a pokud ji ve speciálu uvidíme, tak minimálně. Největší hvězdou Gunnova krátkého snímku ale bezpochyby bude „vánoční dárek“ Kevin Bacon, kterého se tým rozhodne darovat Star-Lordovi. Peter Quill totiž dříve označil Baconův hit Footloose za nejlepší film všech dob.

Vánoční kraťas se stopáží 40 minut dorazí exkluzivně na Disney+ 25. listopadu. Režii a scénář má na svědomí opět James Gunn. Podle předběžných informací se nejedná o obyčejný sváteční speciál, ba naopak. Nový snímek bude klíčový pro děj třetího a závěrečného snímku Gunnova působení u MCU. Proto byste jej neměli minout!

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Ondřej Novotný
Internetový pisálek, který se přes svůj blog a Ednu nakonec dostal i na Filmtoro. Povoláním zatím student, ve volném čase pak zaneprázdněný teoretik komiksových filmů a seriálů, který nevynechá ani jednu nerdskou diskusi. Mezi jeho filmové favority patří Star Wars, Indiana Jones a jakýkoli béčkový film se Sibyl Danning. Mimo film se intenzivně věnuje čtení nejrůznější literatury (převážně té německé), rád vyhledává kvalitní kebab po celé Praze a občas usedne v klubu Chocobamba při poslechu kvalitní žižkovské hudby.
Henry Cavill potvrdil nové filmy se Supermanem. V dojemném videu dává jasný slib
Henry Cavill potvrdil nové filmy se Supermanem. V dojemném videu dává jasný slib
25.10.2022 17:30:00 | Filmové novinky

Patrně nejlepší představitel Muže z oceli vůbec se konečně oficiálně vrací. Henry Cavill v emotivním videu potvrdil, že ho uvidíme v celé řadě dalších DC projektů a fanoušci okamžitě volají po druhé sólovce v rámci DCEU.

25 nejlepších hororů na Netflixu, které si můžete pustit na Halloween
25 nejlepších hororů na Netflixu, které si můžete pustit na Halloween
25.10.2022 14:30:00 | Filmové novinky

Halloween je tu a kromě filmových novinek v kinech ho můžete oslavit i na Netflixu. Ten má ze všech streamovacích služeb rozhodně nejrozsáhlejší hororovou galerii a nabízí všechny subžánry. Pojďme si proto démonické, slasherové a další projekty představit.

Ant-Man 3 bude konečně epické sci-fi. První trailer představuje nového Thanose
Ant-Man 3 bude konečně epické sci-fi. První trailer představuje nového Thanose
24.10.2022 18:50:00 | Filmové novinky

Marvel už za pár měsíců odstartuje svou pátou fázi. A jak to tak vypadá, začne se opět zostra. Další společné dobrodružství čtveřice hmyzích hrdinů nás totiž zavede do fantaskního světa, ve kterém se seznámíme s Kangem Dobyvatelem!

Nejočekávanější sci-fi seriál Netflixu přichází. Trailer slibuje Titanic z pekla
Nejočekávanější sci-fi seriál Netflixu přichází. Trailer slibuje Titanic z pekla
24.10.2022 16:30:00 | Filmové novinky

Netflix chystá seriálově našlapaný podzim! Už 17. listopadu se přiřítí zřejmě nejočekávanější sci-fi seriál současnosti, protože na novinku od tvůrců německého fenoménu Dark jsme čekali hodně dlouho a očekáváme přinejmenším stejně chytrou a napínavou podívanou jako posledně.