FB pixel TP pixel
Nový Superman odhalen i s kostýmem! Vypadá jako Cavill a má rudé spoďáry © Warner Bros.

Nový Superman odhalen i s kostýmem! Vypadá jako Cavill a má rudé spoďáry

Už příští rok dorazí do kin nový snímek se Supermanem, který zahájí další éru filmových adaptací hrdinů z DC Comics. Režisér James Gunn chvili po startu natáčení konečně odhaluje vzhled nového Kal-Ela, kterého ztvární sympaťák David Corenswet.

Filmové novinky

Nový Superman, který byl dříve známý jako Superman: Legacy, dorazí do kin 10. července roku 2025 a aktuálně probíhá natáčení. Ve snímku se jako hlavní hrdina objeví sympaťák David Corenswet, jemuž bude jako Lois Lane sekundovat Rachel Brosnahan. Padoucha Lexe Luthora si v nové verzi zahraje Nicholas Hoult. Zatímco na startu natáčení režisér James Gunn zveřejnil na sociálních sítích společnou fotku štábu, nyní jsme se dočkali první oficiální fotky samotného Supermana.

Nový Superman odhalen i s kostýmem! Vypadá jako Cavill a má rudé spoďáry © TMDB

Jak už dříve fanoušci věděli, nové logo je inspirované legendárním komiksem Kingdom Come, James Gunn mu ale zachoval klasické supermanovské barvy. Tedy rudé „S“ v obklopení žluté barvy. Obecně je kostým mnohem barevnější než za éry Zacka Snydera a také už nepůsobí tolik organicky. Mnohem více připomíná regulérní hrdinskou uniformu, čemuž napomáhá i zvýšení límec u krku, který samozřejmě obklopuje plášť, jenž bude jako obvykle sahat až na zem. Chybět nemohou ani ikonické rudé boty a návrat slaví i rudé trenky s opaskem. Samotný Corenswet kvůli roli nabral spoustu svalové hmoty a v podstatě vypadá jako mladší verze Henryho Cavilla.

Přátelé skončili před 20 lety. Tyhle legendární epizody nikdy nedostaneme z hlavy
Přátelé skončili před 20 lety. Tyhle legendární epizody nikdy nedostaneme z hlavy
06.05.2024 17:10:00 | Filmové novinky

Zdá se to neuvěřitelné, ale legendární sitcom Přátelé skončil již před 20 lety. Pojďte si s námi zopakovat ty nejlepší momenty s Rossem, Rachel, Monicou, Chandlerem, Phoebe a Joeym.

Netflix přestává vyhazovat peníze. Ruší filmy, velcí filmaři si stěžují a odchází
Netflix přestává vyhazovat peníze. Ruší filmy, velcí filmaři si stěžují a odchází
06.05.2024 16:25:00 | Filmové novinky

Streamovací služba Netflix je sice globální jedničkou na trhu, to ale neznamená, že hodlá bezmyšlenkovitě vyhazovat peníze. Nový šéf filmové divize pokračuje v razantních změnách a po obměně svých podřízených ruší filmy a utajuje finanční opasky filmařům. Těm se to samozřejmě nelíbí, dosud byli mnohdy přepláceni.

Nová mysteriózní krimi Netflixu ukazuje temnotu New Yorku. Trailer má bláznícího Cumberbatche
Nová mysteriózní krimi Netflixu ukazuje temnotu New Yorku. Trailer má bláznícího Cumberbatche
06.05.2024 15:45:00 | Filmové novinky

Už je to nějaký pátek, co jsme od Netflixu dostali poctivou starosvětskou fikční kriminálku s velkým hereckým jménem, protože streamovací gigant se v poslední době zaměřuje hodně na true-crime dokumentární série. Brzo bychom se ale mohli počkat projektu, který to změní.

Megahit Iveta v televizi končí. Nahradí ho kriminálka inspirovaná skutečnými případy
Megahit Iveta v televizi končí. Nahradí ho kriminálka inspirovaná skutečnými případy
05.05.2024 16:30:00 | Filmové novinky

Diváci televize Nova se po šesti týdnech louží s úspěšným seriálem Iveta, který televize přesunula v rámci oslav narozenin ze své videotéky Voyo. Na televizní obrazovky nyní zamíří osvědčená kriminálka podle skutečných případů.