FB pixel TP pixel
Nejlepší komediální seriál současnosti se vrací! Nový trailer dojme a odhalí datum premiéry © Apple TV+

Nejlepší komediální seriál současnosti se vrací! Nový trailer dojme a odhalí datum premiéry

Nazujte si kopačky a hurá zpátky na trávníky. Apple konečně ukázal, kdy se na hřiště AFC Richmond vrátí ikonický kouč Ted Lasso a jeho věrný tým občas přihlouplých, ale přesto nesmírně sympatických čutálistů.

15. 2. 2023 16:15 | Filmové novinky

Apple TV+ aktuálně nabízí zhruba 150 titulů za 199 Kč měsíčně, což je při pohledu na konkurenci v rámci streamovacího rybníčku vskutku úsměvné. Kvůli jednomu seriálu se ale streamovací platforma technologického giganta přece jen vyplatí – Ted Lasso. Tahle feel-good fotbalová hitovka z dílny Jasona Sudeikise sice nehýří velkolepými scenériemi jako Nadace, ani nemá žádný výrazný high concept jako Odloučení, má ale srdíčko, dobrý humor, v případě osudů AFC Richmond a jeho postav dokonce i napětí a ve třetí řadě nebude chybět ani pořádná porce sporů a nenávisti, když Tedův výběr na konci druhé řady opustil stěžejní člen realizačního týmu.

Tuhle zápletku si ale trailer nechává pro sebe a v prvním teaseru sází všechno na dobrou náladu a především Tedovu neodolatelnou víru v lepší zítřky. Těžko se lze u upoutávky ubránit úsměvu, což je přesně to, proč Teda Lasso sledujeme. Tahle komediální pecka totiž vždycky dokáže zvednout náladu a je škoda, že třetí řada je plánovaná jako poslední. Na druhou stranu všichni víme, že nejlepší je končit na vrcholu. Tak snad to Richmondu vyjde a my si užijeme ještě pár oslav skórování Jamieho Tartta a dalších borců. VĚŘME!

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Paul Walker se vrací do Rychle a zběsile. Režisér vysvětlil velký návrat zesnulé ikony
Paul Walker se vrací do Rychle a zběsile. Režisér vysvětlil velký návrat zesnulé ikony
15.02.2023 12:00:00 | Filmové novinky

Po nabušeném traileru k desátému dílu akčního nářezu Rychle a zběsile se jeho režisér Louis Leterrier rozpovídal o návratu Briana v podání zesnulého Paula Walkera do série.

Hvězda The Last of Us vystoupila proti homofobním hejtrům. Poslala jim jasný vzkaz
Hvězda The Last of Us vystoupila proti homofobním hejtrům. Poslala jim jasný vzkaz
14.02.2023 15:30:00 | Filmové novinky

The Last of Us se může pyšnit oddanou fanouškovskou základnou. Jak ale divácké hodnocení třetího dílu s názvem Long Long Time ukázalo, nachází se mezi nimi i řada neprogresivně smýšlejících jedinců. Těm teď vyslala představitelka Ellie jasný vzkaz.

Avatar 2 je nejvýdělečnějším filmem v historii českých kin. V počtu diváků však rekordy neláme
Avatar 2 je nejvýdělečnějším filmem v historii českých kin. V počtu diváků však rekordy neláme
14.02.2023 13:00:00 | Filmové novinky

Akční sci-fi spektákl Avatar: The Way of Water dokázal v Česku finančně pokořit veškerou konkurenci a stal se tržebně nejúspěšnějším filmem historie. Z hlediska návštěvnosti ale králem ještě není a asi ani nebude.

Nový Rocky je jedním z nejlepších dílů série. Diváci jsou nadšení z akce i nového soupeře
Nový Rocky je jedním z nejlepších dílů série. Diváci jsou nadšení z akce i nového soupeře
13.02.2023 15:00:00 | Filmové novinky

Boxerské akční drama Creed vstoupí se svým třetím dílem do kin na počátku března. První diváci, kteří jej již viděli, unisono chválí snímek Michaela B. Jordana, který se kromě hlavní role poprvé ujal i režie.