FB pixel TP pixel
Nejpozitivnější seriál současnosti rozveselí i nejhorší cyniky. Trailer hřeje u srdíčka © Apple TV+

Nejpozitivnější seriál současnosti rozveselí i nejhorší cyniky. Trailer hřeje u srdíčka

Fotbaloví fanoušci AFC Richmond už si pomalu připravují dresy a šály, nejpozitivnější seriál současnosti Ted Lasso se totiž již za 14 dní vrátí s třetí a velmi pravděpodobně i poslední řadou. To ale neznamená, že by se mělo smutnit. Jak je Tedovi vlastní, i nová upoutávka je plná úžasně pozitivní nálady.

27. 2. 2023 18:48 | Filmové novinky

Feel-good fotbalová hitovka z dílny Jasona Sudeikise Ted Lasso se už 15. března vrátí na obrazovky Apple TV+, a jak se můžete na vlastní oči přesvědčit v nové upoutávce, neztratí absolutně nic ze svého kouzla. Pořád se jedná o dokonalé naplnění pohodové podívané, v níž sice nechybí velké pády na dno, vždy za nimi ale cítíte i opětovný výšlap na vrchol. Celé se to nese v neskutečně optimistickém duchu a v závěru se zkrátka nelze ubránit úsměvu ve tváři. Ted Lasso zůstává onou dobrosrdečnou podívanou, při jejímž sledování nemusíte ani nijak zvlášť milovat fotbal, abyste si ji užili, protože ve finále je to seriál hlavně o mezilidských vztazích a o tom, že ve světlé zítřky někdy prostě stačí hlavně věřit. Díky za to. I kdyby to mělo být opravdu naposledy.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Sylvester Stallone odhalil zápletku regulérního sedmého Rockyho
Sylvester Stallone odhalil zápletku regulérního sedmého Rockyho
27.02.2023 16:50:00 | Filmové novinky

Již za pár dní nás čeká premiéra filmu Creed III, který sleduje osud syna Apolla Creeda z úspěšné boxerské série o Rockym. S blížící se premiérou se začal ozývat i představitel Rockyho, Sylvester Stallone, který se v nejnovějším díle neobjeví. Proč tomu tak je a co má Stallone s boxerskou sérii za lubem?

Akční bůh Schwarzenegger míří na Netflix. V traileru je drsnější než šmirgl papír
Akční bůh Schwarzenegger míří na Netflix. V traileru je drsnější než šmirgl papír
27.02.2023 16:15:00 | Filmové novinky

Arnold Scharzenegger neměl od roku 2019 filmovou roli, nyní se ale vrací jako špion v novém netflixovském seriálu. Ten sázkou na humor připomíná slavnou akční komedii Pravdivé lži a Arnold v něm dostane ránu tam, kde to bolí nejvíc.

Trailer 8. dílu The Last of Us odhaluje umírajícího Joela i šílené kanibaly
Trailer 8. dílu The Last of Us odhaluje umírajícího Joela i šílené kanibaly
27.02.2023 15:40:00 | Filmové novinky

Letošní seriálový hit The Last of Us pomalu a jistě kráčí ke svému finále. Čekají nás poslední dva díly a ten předposlední přinese velmi zajímavou skupinku nových postav včetně přeživšího Jamese, kterého hraje miláček fandů původní hry.

Odznak Vysočina a 5 dalších novějších kriminálek, které jsou právě teď na Voyo
Odznak Vysočina a 5 dalších novějších kriminálek, které jsou právě teď na Voyo
26.02.2023 15:30:00 | Filmové novinky

Od 26. února startuje s týdenním předstihem druhá řada oblíbeného krimi seriálu Odznak Vysočina. Původní tým vyšetřovatelů se dočká nového konfliktního člena a případy budou pokračovat v adaptování skutečných případů. Nejedná se však o jedinou novější kriminálku v nabídce největšího českého streamera.