FB pixel TP pixel
Tenet se nakonec do kin podívá. Těšit se můžeme i v Česku © TMDB

Tenet se nakonec do kin podívá. Těšit se můžeme i v Česku

Studio Warner Bros se přeci jen rozhodlo veleočekávaný sci-fi blockbuster Tenet Christophera Nolana uvést na konci srpna do kin v 70 zemích. Česko je mezi nimi, USA a Čína budou v této vlně chybět.

Filmové novinky 28. 7. 2020 10:00 | Filmové novinky

Sci-fi thriller Tenet, jehož premiéra byla kvůli pandemii několikrát odložena, nakonec půjde do kin 26. srpna. Navštíví sály 70 zemí a my můžeme jásat, že zavítá i do České republiky či na Slovensko. Z větších trhů, ve kterých se bude Tenet promítat, můžeme zmínit například Austrálii, Kanadu, Japonsko, Francii, Německo, Itálii či Velkou Británii. Ovšem ty dva největší - USA a Čína - budou chybět. Do Spojených států se snímek nakonec přeci jen vydá, ale v malém nasazení o týden později 3. září a jen do vybraných kin ve vybraných městech.

Další plánované letní bijáky již své premiéry přesunuly: Wonder Woman 1984 na letošní říjen, Black Widow na listopad, Rychle a zběsile 9 na duben příštího roku a Disney svou Mulan přesunul rovnou na neurčito. Warner Bros tak na sebe bere značné riziko, jednak nezvykle uvede svůj vysokoprofilový snímek, jehož rozpočet dosáhl 200 milionů dolarů, mimo svůj domovský a zásadní trh, druhak je stále ve hvězdách, v jak velkém počtu se diváci vrátí zpět do kin. My můžeme jen popřát hodně štěstí.

 288 zobrazení   20 se líbí
2. řada Zaklínače bude nejdříve v srpnu 2021. Chystá se i nový seriál
2. řada Zaklínače bude nejdříve v srpnu 2021. Chystá se i nový seriál
27.07.2020 16:00:00 | Filmové novinky

Štáb seriálového Zaklínače od Netflixu, jehož natáčení druhé řady muselo být kvůli pandemii přerušeno, se pomalu ale jistě chystá zpět na plac. Nový natáčení plán pak prozrazuje, kdy bychom se mohli nových dílů dočkat. Ohlášeno bylo také rozšíření zaklínačského univerza o prequelovou minisérii.

Dokumentární smršť Netflixu. Podívejte se na lákavé ukázky 4 novinek
Dokumentární smršť Netflixu. Podívejte se na lákavé ukázky 4 novinek
27.07.2020 11:00:00 | Filmové novinky

Netflix si mnoho zákazníků předplácí nejen kvůli nepřeberné nabídce filmů a seriálů, ale i kvůli bohaté sbírce kvalitních dokumentárních titulů. Pojďme se podívat na trailery ke čtyřem chystaným novinkám.

HBO představila plnohodnotnou ukázku na nejočekávanější seriál srpna
HBO představila plnohodnotnou ukázku na nejočekávanější seriál srpna
26.07.2020 14:00:00 | Filmové novinky

HBO se během Comic-Conu rozhodně nedržela zpátky a ukázala, že s ní koncem léta a na podzim prostě musíme počítat. Kromě ukázky na druhou řadu Jeho temných esencí jsme dostali i plnohodnotný trailer na Lovecraftovu zemi.

Temné esence i The Boys: Mrkněte na nálož 6 ukázek na očekávané novinky
Temné esence i The Boys: Mrkněte na nálož 6 ukázek na očekávané novinky
24.07.2020 12:00:00 | Filmové novinky

Aktuálně probíhá akce Comic-Con at Home, což s sebou samozřejmě nese řadu nových ukázek očekávaných hitovek letošního léta a podzimu. Mimo jiné jsme se dočkali nové ukázky na pecku od Amazonu The Boys a také prvních záběrů z druhé řady Jeho temných esencí, které dorazí na HBO na podzim.