FB pixel TP pixel
Nepolapitelný zabiják se vrací ve skvělém traileru. Obávaný Šakal znovu děsí celý svět © Peacock

Nepolapitelný zabiják se vrací ve skvělém traileru. Obávaný Šakal znovu děsí celý svět

Nový trailer k očekávanému seriálovému thrilleru The Day of the Jackal představuje Eddieho Redmayna jako legendárního nájemného vraha Šakala, kterého pronásleduje neústupná britská agentka Lashana Lynch. Těšit se můžeme na výpravnou a napínavou podívanou odehrávající se napříč Evropou.

Filmové novinky 10. 10. 2024 17:00 | Filmové novinky

V prosinci bude mít na streamovací platformě SkyShowtime premiéru špionážní thriller The Day of the Jackal, v němž si hlavní roli chameleonského nájemného vraha Šakala zahraje Eddie Redmayne. Po svém posledním zabití však nepolapitelný zabiják narazí na houževnatou důstojnici britské tajné služby (Lashana Lynch), která se rozhodne Šakala stůj co stůj chytit. V této napínavé hře na kočku a myš, která se odehrává napříč Evropou, za sebou zanechávají chaos a destrukci. Nová verze slavného románu Fredericka Forsytha, jenž se v roce 1973 dočkal respektované filmové adaptace, byla přepracována do současného prostředí neklidné geopolitické situace a prohloubí charakter chameleonského antihrdiny.

Nový trailer, který právě vypustila streamovací společnost Peacock, naznačuje, že nás čekají intenzivní akční scény a výpravná produkce, na které se nešetřilo. Tvůrci slibují nejen skvělou akci, ale i hlubší pohled do charakteru Šakala, který v původním filmovém zpracování neměl příliš prostoru se rozvinout. Eddie Redmayne přiznal, že ho na této roli přitahovala možnost vykreslit postavu, kterou diváci sice znají jako charismatického a elegantního zabijáka, ale o jeho minulosti a motivacích toho mnoho nevědí. Showrunnerem seriálu je Ronan Bennett, který stojí za chválenou britskou krimi Top Boy. Na americké platformě Peacock bude seriál ke zhlédnutí od 14. listopadu, zatímco ve Velké Británii se na stanici Sky objeví o týden dříve 7. listopadu. V Česku si však budeme muset počkat až do 6. prosince než seriál zpřístupní streamovací platforma SkyShowtime.

Zdroj: Peacock

 128 se líbí
Nový druhoválečný film Netflixu v prvním traileru. Slibuje dosud neviděný příběh
Nový druhoválečný film Netflixu v prvním traileru. Slibuje dosud neviděný příběh
09.10.2024 19:00:00 | Filmové novinky

Streamovací služba Netflix odhalila jeden ze svých největších filmů konce letošního roku. Novinka Poštovní prapor ukáže pro většinu lidí neznámý příběh jednotky, která na frontu doručila naději v momentě, kdy ji vojáci potřebovali.

Netflix slaví nový sci-fi hit. Nechutná dystopie nahání sledovanost dvojitě
Netflix slaví nový sci-fi hit. Nechutná dystopie nahání sledovanost dvojitě
09.10.2024 17:10:00 | Filmové novinky

Netflix si může opět gratulovat. Jeho drsná sci-fi novinka z prostředí dystopického vězení, jež je sociální metaforou, totiž sbírá velké množství sledujících. Otázkou zůstává, zda se snímek dostane do TOP 10 nejúspěšnějších filmů jako jeho předchůdce.

Stallone se vrací do akce. V traileru se mu loupežné přepadení vymkne z rukou
Stallone se vrací do akce. V traileru se mu loupežné přepadení vymkne z rukou
09.10.2024 16:30:00 | Filmové novinky

Sylvester Stallone se vrací na plátna kin v roli protřelého šéfa zlodějské bandy v novém akčním thrilleru Armor. Trailer ke snímku o přepadení obrněného vozu slibuje napínavou podívanou plnou zvratů a adrenalinové akce.

Hororové šílenství v nekompromisním traileru. Unikát natočený v jediném záběru nadchl kritiky
Hororové šílenství v nekompromisním traileru. Unikát natočený v jediném záběru nadchl kritiky
08.10.2024 18:38:00 | Filmové novinky

Originální horory zdá se ještě existují. Francouzská novinka MadS vás o tom přesvědčí v dynamické upoutávce, která vás dostane do hlavy teenagera, jehož mozek je po neznámé droze vržen do víru divokých událostí směřujících ke konci světa. První diváci z řad kritiků jsou nadšení a chválí film za inovaci žánru a nekompromisní přístup.