FB pixel TP pixel
Génius Spielberg ukázal jeden z filmů roku. Úchvatný trailer vás donutí k slzám © Vertical Entertainment

Génius Spielberg ukázal jeden z filmů roku. Úchvatný trailer vás donutí k slzám

Režisér Steven Spielberg ukázal na mezinárodním filmovém festivalu v Torontu svůj nový snímek The Fabelmans a spolu s premiérou filmu jsme se dočkali i prvního traileru. A lepší lákadlo jsme ani dostat nemohli. Legendární režisér je totiž úplně mimo ligu jakékoli pomyslné konkurence.

11. 9. 2022 15:30 | Filmové novinky

The Fabelmans, neboli Fabelmanovi, mají zamířit do českých kin 24. listopadu a soudě podle prvních ohlasů a traileru se máme rozhodně na co těšit. Spielberg totiž ve své novince, ve které hrají Michelle Williams, Paul Dano nebo Seth Rogen vypráví o svém vlastním životě. Inspiroval se dětstvím a dospíváním, kdy se zamiloval do kinematografie a chtěl za každou cenu tvořit. Bohužel se tak ale dělo během rozpadu vztahu jeho rodičů, o čemž ostatně částečně vyprávěl již snímek E.T. - Mimozemšťan. Nyní však dostaneme více realistickou verzi. Stále se ale jedná o Spielberga, takže trailer překypuje snovou atmosférou a okouzlením magií pohybujících se obrázků. Je to jako by natočil vlastní Super 8 J.J. Abramse, jen naprosto správně a bez jakýchkoli sci-fi zbytečností. První ohlasy mluví o jednom z nejlepších filmů roku a jasném kandidátovi na Oscara.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Nejlepší Star Wars za 17 let konečně mají vlastní seriál. Trailer bere dech
Nejlepší Star Wars za 17 let konečně mají vlastní seriál. Trailer bere dech
11.09.2022 13:30:00 | Filmové novinky

Na akci D23 Disney Expo bylo zveřejněno poměrně dost nového materiálu z milované Předaleké galaxie. Už na konci měsíce se můžeme těšit na seriál Andor, v němž uvidíme začátky povstání proti mocnému impériu. V novém traileru se můžeme pokochat zákulisním intrikami i teroristickými buňkami budoucí Aliance.

Trailer 3. řady Mandaloriana je konečně tady! Nový seriál se zaměří na rytíře Jedi
Trailer 3. řady Mandaloriana je konečně tady! Nový seriál se zaměří na rytíře Jedi
11.09.2022 13:00:00 | Filmové novinky

Akce D23 Disney Expo kromě Andora odhalila i řadu dalších novinek ze světa Star Wars. Nový projekt představil například Dave Filoni, který se navíc blýskl i fantastickou upoutávkou na třetí řadu Mandaloriana.

Black Adam v epickém traileru drtí stíhačky i hrdiny. Ukazuje se i nový padouch
Black Adam v epickém traileru drtí stíhačky i hrdiny. Ukazuje se i nový padouch
09.09.2022 15:00:00 | Filmové novinky

Patnáct let po velkém oznámení obsazení Dwayna Johnsona do role Black Adama se oblíbený The Rock konečně představí jako ikonický antihrdina ze stáje DC. Ve finálním traileru předvádí, proč je považován za jednu z nejmocnějších DC postav a holýma rukama likviduje nejen US Army, ale také JSA.

Pokračování skvělé detektivky přichází na Netflix. Trailer láká na složitou vraždu
Pokračování skvělé detektivky přichází na Netflix. Trailer láká na složitou vraždu
08.09.2022 18:45:00 | Filmové novinky

Benoit Blanc se díky spolupráci režiséra Riana Johnsona a Netflixu vrací k vyšetřování záhad a na jednom středomořském ostrově bude muset přijít na kloub záhadné vraždě. A jak ukazuje první pořádný trailer, čeká nás znovu mix řádně černého humoru a precizního rozplétání okolností vraždy.