FB pixel TP pixel
Potvrzeno: Legendy Top Gearu nahradí noví moderátoři © Amazon Studios

Potvrzeno: Legendy Top Gearu nahradí noví moderátoři

Není žádným tajemstvím, že se již brzy cesty trojice Clarkson, May a Hammond z populárních automobilových pořadů The Grand Tour a Top Gear definitivně rozejdou. Jeden z mužů nyní potvrdil to, o čem se dlouho spekulovalo. Ikonické trio bude nahrazeno.

Filmové novinky 6. 9. 2024 17:00 | Filmové novinky

Už 13. září se diváci a fanoušci automobilového pořadu The Grand Tour definitivně rozloučí s trojicí Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May. Ta se rozejde poprvé po 22 letech a nasměruje své kroky k individuálním projektů, na nichž ostatně již nějaký ten rok každý z pánů pracuje. Zdá se ale, že konec The Grand Tour s rozpuštěním současného týmu nepřijde a Amazon bude v tvorbě pokračovat.

Nyní to konečně potvrdil Richard Hammond, který pro deník Metro přiznal, že Amazon nehodlá oblíbený motoristický formát definitivně zabít. Alespoň ne hned. „Pojede se dál. The Grand Tour pokračuje. My odejdeme jako moderátoři, ale Amazon hodlá navázat. Nemůžu se dočkat, jak si sednu do křesla a budu se dívat na práci někoho jiného. Bude to paráda,“ popsal Hammond britskému deníku.

Hammond neprozradil žádné jméno náhradníka a podle všeho ani sám netuší, kdo by ho nahradit měl. Tvrdí však, že musí jít o naprosté nadšence, jakým byli on, Clarkson a May. „Pokud máte pořad o čemkoli, ať už o vaření, tancování nebo autech, hlavně na tom musí dělat lidé s vášní v srdci. My jsme to tak vždycky měli. Nikdy jste nemuseli být geek, abyste ten pořad sledovali. Sledovala nás spousta lidí, kteří takoví nebyli, ale důležité bylo, že my jsme takoví byli,“ popisuje strategii úspěchu.

Zdroj: Motor1

Reklama
Největší propadák televizní historie? Seriálový Pán prstenů ztratil už přes polovinu diváků
Největší propadák televizní historie? Seriálový Pán prstenů ztratil už přes polovinu diváků
06.09.2024 14:30:00 | Filmové novinky

Druhá řada historicky nejdražšího seriálu Prsteny moci, do nějž je Amazon připraven nalít až miliardu dolarů, je sotva v polovině. Zdá se však, že má Amazon problém nejen s kreativní kvalitou seriálu, ale i odlivem diváků. Sliby tvůrců totiž více než polovina sledujících první řady nezbaštila a tu druhou si už vůbec nepustila.

Rambo od Netflixu je jedním z nejlepších filmů roku. Má téměř stoprocentní hodnocení
Rambo od Netflixu je jedním z nejlepších filmů roku. Má téměř stoprocentní hodnocení
06.09.2024 10:45:00 | Filmové novinky

Na Netflixu je právě k vidění akční revenge thriller Rebel Ridge o americkém mariňákovi bojujícím s korupcí a násilím na maloměstě. Kritici jsou z novinky nadšeni a vyzdvihují napínavou akci, propracované postavy a silný společenský komentář.

Autor Hry o trůny naštval HBO. Zveřejnil ostrou kritiku Rodu draka a reakce přišla okamžitě
Autor Hry o trůny naštval HBO. Zveřejnil ostrou kritiku Rodu draka a reakce přišla okamžitě
05.09.2024 16:00:00 | Filmové novinky

George R.R. Martin je známý jako někdo, kdo nemá problém upřímně říct, že někdo adaptaci jeho knih zbabral. Proto se ve svém posledním blogu (který však následně raději smazal) rozhodl na rovinu napsat, co všechno se podle něj v 2. řadě Rodu draka nepovedlo. Varoval rovněž, že ve 3. a 4. řadě nás čeká víc „toxických“ změn.

Výsměch divákům, nuda i inovativní hit. Joker 2 rozdělil kritiky na nesmiřitelné tábory
Výsměch divákům, nuda i inovativní hit. Joker 2 rozdělil kritiky na nesmiřitelné tábory
05.09.2024 15:40:00 | Filmové novinky

Druhý díl komiksového dramatu Joker s podtitulem Folie a Deux měl právě premiéru na festivalu v Benátkách. Kritické ohlasy jsou rozporuplné. Někteří oceňují inovativnost pokračování, zatímco jiní mluví o výsměchu fanouškům.