FB pixel TP pixel
První záběry z The Last of Us 2 jsou tady! HBO odhaluje největší hity příštího roku © HBO / Max

První záběry z The Last of Us 2 jsou tady! HBO odhaluje největší hity příštího roku

Streamovací platforma Max právě představila obsahově hutný trailer, který láká na největší hity nadcházející sezony 2024-2025. Představí se nejočekávanější novinky včetně Tučnáka, nového prequelu Hry o trůny a zároveň uvidíme nové záběry z druhé řady The Last of Us.

Filmové novinky 5. 8. 2024 15:40 | Filmové novinky

Prázdniny se přehouply do své druhé poloviny a streamovací platformy pomalu vyhlíží nadcházející filmovou a seriálovou sezónu. Streamovací služba Max proto právě představila trailer, v němž láká na své největší hity příštích několika měsíců. A nabídka je to opravdu výživná. Upoutávka určitě potěší fanoušky videoherního hitu The Last of Us novými záběry z očekávané druhé řady. Připomene se nám i oceňované vztahové drama Mika Whita z luxusních hotelových resortů Bílý lotos, který vstoupí do své třetí řady. Již za pár týdnů pak dorazí očekávané komiksové krimi Tučňák sledující vzestup Oswalda Cobblepota (Colin Farrell) v gothamském podsvětí.

Po právě skončené druhé řadě Rodu draka Max láká k dalšímu prequelu Hry o trůny s názvem A Knight of the Seven Kingdoms. Milovníci hororů pak ocení rozšíření univerza Kingova Toho o seriál It: Welcome to Derry. A zapomenout nesmíme ani na očekávané seriálové sci-fi Duna: Proroctví, které dorazí již v listopadu. Upoutávka také slibuje nové řady dalších populárních seriálů jako drama Sektor s Kitem Haringtonem, animované DC seriály Harley Quinn a Creature Commandos, čtvrtou řadu italského hitu Geniální přítelkyně, třetí řadu komediálního hitu A jak to bylo dál... nebo populární dobové drama Pozlacený věk. Fanoušci se tak podle vydané hutné ukázky mohou těšit na mnoho nového obsahu, včetně pokračování oblíbených příběhů.

Zdroj: Max

Reklama
Nejhorší sci-fi Netflixu prorazila nové dno. Necenzurovaná vize sklízí posměch a nikoho nezajímá
Nejhorší sci-fi Netflixu prorazila nové dno. Necenzurovaná vize sklízí posměch a nikoho nezajímá
04.08.2024 15:00:00 | Filmové novinky

Režisér Zack Snyder sliboval, že jeho necenzurovaná vize sci-fi variace na Sedm statečných doručí úplně jiný zážitek a velkolepou zábavu, která převrátí názory na ságu Rebel Moon úplně naruby. Jenže kritici jeho snahu přirovnávají k přerovnávání židlí na Titanicu.

Netflix chystá největší událost roku. Trailer láká na Stranger Things, Wednesday a další hity
Netflix chystá největší událost roku. Trailer láká na Stranger Things, Wednesday a další hity
04.08.2024 11:00:00 | Filmové novinky

Léto a začátek podzimu bývají pravidelně obdobím, kdy nás (nejen) streamovací služby zahrnují ukázkami toho, na co se můžeme příští rok těšit. V tomhle ohledu se prozatím Netflix držel poměrně zkrátka a moc novinek nepředstavil, což by se ale příští měsíc mohlo výrazně změnit.

Průlet kyselinou, požrané ruce i ikonické monstrum. Trailer nového Vetřelce je famózní
Průlet kyselinou, požrané ruce i ikonické monstrum. Trailer nového Vetřelce je famózní
04.08.2024 9:00:00 | Filmové novinky

Nejnovější díl ságy Vetřelec je doslova za rohem a nová mezinárodní upoutávka se rozhodně nedrží zpět. Nové záběry naplno odhalují ikonické monstrum a dojde i na brilantní sekvence se stavem beztíže a smrtící kyselinou. Zdá se, že novinka bude mít brutálních nápadů na rozdávání.

Finále Rodu draka předčasně uniklo na internet
Finále Rodu draka předčasně uniklo na internet
01.08.2024 15:40:00 | Filmové novinky

Rod draka patří k nejsledovanějším seriálům na službě Max a s tím se bohužel pojí i jiné nemilé prvenství. Epická fantasy ze Západozemí čelí jednomu z největších úniků poslední doby.