FB pixel TP pixel
PRVNÍ FOTKA: Postapokalyptický seriál The Last of Us ukazuje Joela a Ellie © Naughty Dog

PRVNÍ FOTKA: Postapokalyptický seriál The Last of Us ukazuje Joela a Ellie

Seriál The Last of Us má první oficiální fotku, která ukazuje Joela a Ellie. Jak moc zůstali věrní předloze?

Filmové novinky

Stejnojmenná adaptace oblíbené hry The Last Of Us se představuje na první fotce. Tu na svém twitterovém účtu sdílel režisér Neil Druckmann, který se podílel na vývoji videoherní předlohy. Ta byla vydána již v roce 2013 a sklidila obří úspěch. V loňském roce pak navíc celý příběh rozšířil druhý díl, který se zaměřil na dospělou Ellie.

PRVNÍ FOTKA: Postapokalyptický seriál The Last of Us ukazuje Joela a Ellie © TMDB

Na první oficiální fotce vidíme ústřední dvojici Pedro Pascala (Mandalorian) coby Joela a Bellu Ramsey (Hra o trůny) jako Ellie. Fotka působí jako snímek ze samotné hry, když jsou kostýmy i prostředí věrné své předloze, za což vděčíme beze sporu již zmíněnému Druckmannovi, který se na seriálové adaptaci podílí a bude dokonce režírovat přinejmenším jednu epizodu první řady.

Natáčení začalo letos v červenci a mělo by pokračovat až do příštího roku. Seriál bude čítat deset hodinových epizod a svou premiéru si odbude na HBO pravděpodobně ve druhé polovině příštího roku. Společnost Naughty Dog, která stojí za videoherní předlohou, má na svém kontě mimo jiné také akční sérii Uncharted (ta rovněž dostane filmovou adaptaci) anebo legendární 3D plošinovku Crash Bandicoot.

 3 851 zobrazení  
Tříminutový trailer 2. řady Zaklínače vás dostane. Čekání bude bolestivé
Tříminutový trailer 2. řady Zaklínače vás dostane. Čekání bude bolestivé
25.09.2021 21:30:00 | Filmové novinky

Nejočekávanější seriálový návrat roku má od Netflixu sice už ohlášené datum premiéry druhé řady (17. prosince), ale s ukázkami se zatím dost šetřilo. Aktuální TUDUM to ale vynahradil a přinesl hned tři nové klipy z druhé řady Zaklínače.

Netflix ukázal finální trailer (před)pokračování Armády mrtvých
Netflix ukázal finální trailer (před)pokračování Armády mrtvých
25.09.2021 21:15:00 | Filmové novinky

Netflix v závěru tříhodinové akce Tudum ukázal i řízný trailer Armády lupičů, jejíž děj předchází Snyderově Armádě mrtvých.

Netflix odhalil tunu nových záběrů z očekávaných seriálů
Netflix odhalil tunu nových záběrů z očekávaných seriálů
25.09.2021 20:30:00 | Filmové novinky

Netflix na akci Tudum pálí jednu pecku za druhou. V tomhle článku se můžete podívat hned na několik ukázek seriálů, které patří mezi očekávané kousky letošního i příštího roku.

Nový seriál s Vikingy ukazuje první záběry. Na Netflix dorazí příští rok
Nový seriál s Vikingy ukazuje první záběry. Na Netflix dorazí příští rok
25.09.2021 20:15:00 | Filmové novinky

Éra Ragnara Lothbroka a jeho potomků je definitivně u konce. Nový seriál se zaměřuje na nové postavy a děj posouvá o století později.