FB pixel TP pixel
Trailer 7. dílu The Last of Us odhaluje zlomový okamžik v životě Ellie © HBO Max

Trailer 7. dílu The Last of Us odhaluje zlomový okamžik v životě Ellie

Trailer k následující epizodě populárního seriálu na motivy ještě populárnější hry představuje další fanouškům dobře známou postavu. Znamená to jediné – konečně se dozvíme pozadí Ellie i to, jak přišla na to, že je ve skutečnosti vůči cordycepsu imunní.

20. 2. 2023 15:30 | Streaming novinky

Zatímco se fandové ještě nyní vzpamatovávají z emočního šoku, který jim způsobila návštěva Joela (Pedro Pascal) a Ellie (Bella Ramsey) na Coloradské univerzitě, následující díl The Last of Us nám nabídne něco z trochu jiného soudku. Podle všeho se totiž podíváme do minulosti naší malé hrdinky, což v rámci hry učinil datadisk s názvem The Last of Us: Left Behind. V něm se představí zcela nová postava jménem Riley (Storm Reid), která patří mezi herními fandy k ikonickým postavám celé série.

Seriál doposud o tom, odkud vlastně Ellie pochází nebo jak se jí podařilo přežít první kousnutí mutanta, čímž zjistila šokující fakt, že je vůči parazitické houbě cordyceps dost možná jako jediná na světě imunní. Pokud nad těmito otázkami rovněž dumáte, sedmá epizoda seriálu vám konečně dá pár odpovědí. Zároveň se dozvíme, proč je Riley pro celý příběh The Last of Us tak důležitá. A budou-li se tvůrci držet hry, měli bychom se rovněž podívat velmi zblízka na to, jak si Ellie poradí se zdánlivě zoufalou a bezvýchodou situací, kdy její ochránce a parťák Joel pomalu a jistě umírá na hluboké bodné zranění břicha. Jedno je jisté, za týden to opět budou emoční muka.

Tomáš Durčák
Dumavý samotář se zájmem o vše, co ještě neví. Původně chtěl z dlouhé chvíle jenom trochu psát o GoT, načež se z něj přes noc stal někdo, kdo už si sem musel napsat svůj medailonek. Nepohrdne dobrým filmem, seriálem, knihou, hudbou ani divadlem (zkrátka kulturní člověk každým coulem). Jako šéfredaktor už vedl pár projektů, kterým se dařilo i nedařilo, a pár lidí, kterým psaní šlo i nešlo. Jeho 46 chromozomů mu mimo jiné do vínku dalo nevypnutelný a mimořádně citlivý Grammar Nazi radar, díky kterému je sice nejlepším korektorem českého jazyka široko daleko, ale internetové diskuze bez prožití slabšího infarktu číst nemůže.
Přijde Disney o obsah pro dospělé? Jeho druhá největší služba je velkým problémem
Přijde Disney o obsah pro dospělé? Jeho druhá největší služba je velkým problémem
20.02.2023 10:22:00 | Streaming novinky

Ve stínu neradostných kvartálních výsledků Disney se znovu otevřela otázka, co by mělo studio s myšákem v logu udělat se svojí druhou velkou streamovací službou. Hulu je příliš velké na to, aby se jen tak zavřelo, ale zároveň příliš malé, aby případný prodej něco změnil. Jaké jsou možnosti a bude nakonec Disney kupujícím či prodávajícím?

Velký konkurent Netflixu získal nejvíce nových předplatitelů. Přesto není co slavit
Velký konkurent Netflixu získal nejvíce nových předplatitelů. Přesto není co slavit
17.02.2023 12:20:00 | Streaming novinky

Další z velkých hráčů reportoval svoje kvartální výsledky a podobně jako většina trhu hlásí pěkný nárůst uživatelů. Avšak za cenu nemalých finančních ztrát. Paramount+ sice roste jako z vody, ale budoucnost služby není úplně růžová.

SkyShowtime je v Česku se startovací slevou. Otestovali jsme novou konkurenci Netflixu
SkyShowtime je v Česku se startovací slevou. Otestovali jsme novou konkurenci Netflixu
14.02.2023 8:00:00 | Streaming novinky

Konečně jsme se dočkali, poslední velká streamovací služba je tu. Nabízí obsah od studií Universal a Paramount, včetně pecek jako Top Gun či originály jako Yellowstone. Zamrzí však absence lepší obrazové a zvukové kvality či podpory některých zařízení. Zákazníky nyní láká v akci na poloviční cenu.

Boj Netflixu proti sdílení hesel přitvrzuje. Nevole uživatelů ale přinesla první změny
Boj Netflixu proti sdílení hesel přitvrzuje. Nevole uživatelů ale přinesla první změny
09.02.2023 19:20:00 | Streaming novinky

Je to tady, boj Netflixu proti sdílení hesel postoupil do další etapy. Jeho testovací program z Jižní Ameriky přechází do ostré fáze a rozšiřuje se o čtyři významná teritoria.