FB pixel TP pixel
Apple TV+ láká finálním trailerem na 2. řadu svého seriálového klenotu © Apple TV+

Apple TV+ láká finálním trailerem na 2. řadu svého seriálového klenotu

Dramatický seriálový hit The Morning Show s Jennifer Aniston a Reese Witherspoon patří k nejúspěšnějším seriálům streamovací stanice Apple TV+. Ta nyní láká novým trailerem na druhou řadu své vlajkové lodě.

Filmové novinky

Pokud mělo za dobu existence streamovací platformy Apple TV+ smysl uvažovat o jejím předplatném, určitě to bylo jednak kvůli sportovnímu feel-good dojáku Ted Lasso s Jasonem Sudeikisem, který si nedávno odbyl druhou řadu, tak především kvůli vlajkové lodi služby – seriálu The Morning Show. Ten za účasti hvězd Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Stevea Carella, Marka Duplasse nebo Billyho Crudupa nabízí nelichotivý pohled do fungování ranní televizní show a zpravodajského zákulisí plného intrik.

Seriál se setkal s kladným diváckým i kritickým přijetím, a tak není divu, že mnoho fanoušků již netrpělivě vyhlíží druhou řadu. Její první díl dorazí na obrazovky předplatitelů již 17. září a s týdenní periodicitou se dočkáme dohromady deseti nových epizod. Soudě podle traileru bude druhá série pokračovat bezprostředně po událostech z konce té první, kdy Alex (Jennifer Aniston) odešla z role spolumoderátorky poté, co odhalila toxické misogynní prostředí ve stanici. Ředitel Cory (Billy Crudup) ji ale osobně vyhledá, a poprosí ji o návrat do pořadu. Další kolo manipulací, pletich a lží se může opět roztočit.

 679 zobrazení  
Chystají se dva nové projekty ze světa Stargate. Budou na Amazonu?
Chystají se dva nové projekty ze světa Stargate. Budou na Amazonu?
26.08.2021 13:00:00 | Filmové novinky

Mohou se fanoušci Stargate začít těšit? Podle zákulisních informací to totiž vypadá, že jsou ve vývoji dva nové projekty z tohoto univerza.

Prequel zombie řežby Armáda mrtvých má konečně datum premiéry
Prequel zombie řežby Armáda mrtvých má konečně datum premiéry
25.08.2021 8:00:00 | Filmové novinky

Prequel Snyderovy Armády mrtvých příznačně pojmenovaný jako Armáda lupičů na obrazovky Netflixu vrátí nejzábavnější postavu Dietera Ludwiga. Po traileru dostal snímek i datum premiéry.

Je to tam! První trailer na Spider-Mana 3 odhaluje hrátky s multivesmírem
Je to tam! První trailer na Spider-Mana 3 odhaluje hrátky s multivesmírem
24.08.2021 9:50:00 | Filmové novinky

Sony a Marvel konečně zveřejnili první ukázku na film Spider-Man: Bez domova, ve kterém by se v samotném finále měli sejít všichni dosavadní pavoučí muži.

Sci-fi Cowboy Bebop se blíží! Netflix zveřejnil první fotky a datum premiéry
Sci-fi Cowboy Bebop se blíží! Netflix zveřejnil první fotky a datum premiéry
23.08.2021 20:30:00 | Filmové novinky

Dlouho chystaná a ještě více očekávaná seriálová adaptace Cowboye Bebopa se konečně začíná přibližovat a Netflix odtajnil první fotky hlavních hrdinů.