FB pixel TP pixel
HBO slaví nový krimi hit. Sledovanost je nejvyšší od The Last of Us © HBO / Max / Warner Bros.

HBO slaví nový krimi hit. Sledovanost je nejvyšší od The Last of Us

Minulý týden měl na streamovací platformě Max premiéru první díl komiksové gangsterky Tučňák s Colinem Farrellem v hlavní roli. Charismatický antihrdina si připisuje velký divácký úspěch. Sledovanost úvodní epizody byla nejvyšší od premiéry herního zombie hitu The Last of Us.

Filmové novinky 25. 9. 2024 15:30 | Filmové novinky

Premiéra očekávané DC gangsterky Tučňák zaznamenala minulý týden velký zájem publika. Během prvních čtyř dnů od premiéry si seriál v USA na kabelovce HBO a streamovací platformě Max připsal působivých 5,3 milionu zhlédnutí. Tento výsledek katapultoval Tučňáka nad výrazné tituly z poslední doby, jakými byly premiéry poslední řady Boje o moc (4,9 milionu diváků) či druhé řady Bílého lotosu (4,1 milionu). Tato čísla dělají z přímého pokračování celovečeráku The Batman jeden z nejsledovanějších projektů letošního roku, který jen o 400 000 diváků zaostává za poslední řadou respektované krimi Temný případ s Jodie Foster. HBO rovněž potvrdilo, že jde o nejvyšší čtyřdenní sledovanost nového seriálu vysílaného výhradně na Maxu od ledna 2023, kdy měl premiéru hitový The Last of Us.

Tučňák si vedle vysoké sledovanosti drží i skvělé kritické hodnocení. Na serveru Rotten Tomates má nadstandardních 94 % kladných reakcí, což jej řadí mezi nejlépe hodnocené adaptace DC Comics. Diváky tak přilákala atmosféra temného Gothamu a charismatický antihrdina Oswald Cobblepot v podání Colina Farrella. Většina sledujících chválí chytrý přístup showrunnerky Lauren LeFranc k žánru gangsterského dramatu, který Tučňáka pozvedá vysoko nad průměr komiksových televizních seriálů. Druhý díl z celkových osmi epizod bude k dispozici na Maxu v neděli 29. září.

Zdroj: ComicBookMovie

Reklama  2 199 zobrazení   86 se líbí
Hvězda Falloutu sériovou vražedkyní. Černohumorná krimi novinka má skvělý trailer
Hvězda Falloutu sériovou vražedkyní. Černohumorná krimi novinka má skvělý trailer
24.09.2024 17:00:00 | Filmové novinky

Již za několik dní se hvězda seriálu Fallout Ella Purnell objeví v černé komedii Sweetpea o proměně nenápadné mladé ženy v nebezpečnou sériovou vražedkyni. Trailer k ambiciózní minisérii slibuje kombinaci napětí, drsného humoru a překvapivých zvratů.

Netflix odhalí identitu vraha Zodiaca. Trailer slibuje unikátní nové důkazy a svědectví
Netflix odhalí identitu vraha Zodiaca. Trailer slibuje unikátní nové důkazy a svědectví
24.09.2024 16:00:00 | Filmové novinky

Netflix právě představil trailer k napínavé dokumentární sérii This is the Zodiac Speaking, která odhaluje nové důkazy a svědectví o identitě legendárního sériového vraha, jenž na konci 60. let děsil Ameriku. Jeho skutečná totožnost zůstává dodnes nevyřešenou záhadou.

Dystopický sci-fi hit Netflixu pokračuje. Odpudivá Díra vám obrátí žaludek
Dystopický sci-fi hit Netflixu pokračuje. Odpudivá Díra vám obrátí žaludek
23.09.2024 18:15:00 | Filmové novinky

Netflix ukázal plnohodnotnou upoutávku na očekávané pokračování svého nečekaného hitu Díra. Ten se stal svého času fenoménem streamovací služby, když ukázal fascinující dystopickou realitu s vězením, které by nikdo zažít nechtěl. Respektive nechtěl by být v jeho spodních patrech.

Sebevražedný oddíl od Marvelu v akčním traileru, který mrká na Terminátora
Sebevražedný oddíl od Marvelu v akčním traileru, který mrká na Terminátora
23.09.2024 16:45:00 | Filmové novinky

Marvel sice nový superhrdinský tým představí v kinech až v květnu příštího roku, již nyní ale ukázal první trailer na svou verzi Sebevražedného oddílu. Uskupení Thunderbolts si sice nejdříve půjde po krku, brzy ale zjistí, že je nutné spojit síly proti společnému nepříteli.