FB pixel TP pixel
Sebevražedný oddíl od Marvelu v akčním traileru, který mrká na Terminátora © Marvel Studios

Sebevražedný oddíl od Marvelu v akčním traileru, který mrká na Terminátora

Marvel sice nový superhrdinský tým představí v kinech až v květnu příštího roku, již nyní ale ukázal první trailer na svou verzi Sebevražedného oddílu. Uskupení Thunderbolts si sice nejdříve půjde po krku, brzy ale zjistí, že je nutné spojit síly proti společnému nepříteli.

Filmové novinky 23. 9. 2024 16:45 | Filmové novinky

Nový tým superhrdinů, nebo spíš antihrdinů příchází. Sestaví ho Julia Louis-Dreyfus alias Valentina Allegra de Fontaine a bude obsahovat postavy Ghost (záporačka z Ant-Mana 2 s tváří Hannah John-Kamen), Red Guardian (David Harbour), Bucky Barnes (Sebastian Stan), US Agent (Wyatt Russell), Taskmaster (Olga Kurylenko) a Yelena Belova (Florence Pugh). Primárně tedy dojde ke spojení postav z filmu Black Widow a seriálu Falcon a Winter Soldier. Film si odbude premiéru 1. květnaa 2025 a Marvel již nyní ukázal první záběry.

Ty prozrazují, jak se dá celý tým dohromady, přičemž dojde na docela stylovou první akci všichni proti všem, v níž si všichni ukáží své speciální dovednosti. Specialitkou je pak bývalý Zimní voják Bucky Barnes, který si během traileru velmi stylově hraje na Terminátora, když si poradí hned s několika vozidly pomocí brokovnice (Arnie vibes na maximu) a posléze i své robotické ruky. Film měl mít premiéru již 25. července 2024, k té však nedošlo kvůli loňské stávce scenáristů a herců. Za projektem stojí spíše televizní režisér Jake Schreier, který natočil třeba seriál Ve při. Ve filmech má za sebou průměrné věci jako Robot a Frank nebo Papírová města. Uvidíme, jaký bude výsledek v kinech. První upoutávka zatím působí jako poměrně skromný a trochu béčkový akčňák a chudý příbuzný konkurenčního Sebevražedného oddílu od DC. Na soudy je ale ještě brzy.

Zdroj: Marvel Studios

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama  2 502 zobrazení   62 se líbí
Nejvelkolepější film roku ve fantastickém traileru. Gladiátor dva odhaluje akční divočinu
Nejvelkolepější film roku ve fantastickém traileru. Gladiátor dva odhaluje akční divočinu
23.09.2024 16:00:00 | Filmové novinky

Sandálové filmy už zase žijí a druhý Gladiátor potvrzuje, že půjde o největší film této zimy a dost možná i o skutečně největší film tohoto roku. Nový trailer velkolepého spektáklu Ridleyho Scotta vám sice prozradí prakticky celý příběh, když ale ukazuje akční sekvence s loděmi, opicemi a nosorožcem, je vám to upřímně jedno. Na tohle půjdeme do kina prostě všichni.

Nové české erotické drama válcuje Netflix. V kinech naprosto propadlo
Nové české erotické drama válcuje Netflix. V kinech naprosto propadlo
22.09.2024 13:50:00 | Filmové novinky

České filmy nadále potvrzují, že pro tuzemské publikum Netflixu patří mezi nejoblíbenější položky v nabídce streamovací služby. Nyní uspělo erotické drama se sociálním přesahem Jedna noc, které v Česku dokonce poráží i nové sci-fi samotného Netflixu.

Brány Pekla se otvírají v drsném traileru. Nadpřirozený hit Netflixu se vrací po 3 letech
Brány Pekla se otvírají v drsném traileru. Nadpřirozený hit Netflixu se vrací po 3 letech
22.09.2024 11:50:00 | Filmové novinky

Řada fanoušků seriálového hitu Peklo se domnívala, že se pokračování již nikdy nedočká. Ostatně stěžejní tvůrce tvořil jiné projekty pro Netflix a zdálo se, že má natolik plné ruce práce, že návrat pekelných stvůr v dohledné době nenastane. Po třech letech se ale fandové svérázného nadpřirozeného thrilleru dočkají čerstvé várky epizod.

Vzali brokovnice a popravili své rodiče. Mrazivý příběh vraždících bratrů ovládl Netflix
Vzali brokovnice a popravili své rodiče. Mrazivý příběh vraždících bratrů ovládl Netflix
20.09.2024 19:40:00 | Filmové novinky

Když před dvěma lety vstoupil na obrazovky Netflixu příběh sériového vraha a kanibala Jeffreyho Dahmera, byl z toho hit, na který Netflix, ani diváci jen tak nezapomněli. A nyní přichází nepřímé pokračování, které nabídne vrahy hned dva. A jejich příběh je rovněž nemálo zvrácený.