FB pixel TP pixel
 Konečně! Tvůrci seriálového hitu Dark představili nové sci-fi pro Netflix! © TMDB

Konečně! Tvůrci seriálového hitu Dark představili nové sci-fi pro Netflix!

Producenti jednoho z nejlepších seriálů Netflixu přicházejí ze seriálovou sci-fi novinkou. Podaří se post-apokalyptickým Evropským kmenům navázat na úspěch časového spletence Dark?

Filmové novinky

Netflixu se sice podařilo během podzimu a zimy vytvořit několik sledovaných hitů jako Bridgertonovi, Dámský gambit nebo Lupin, pravdou ale je, že úspěch těchto seriálů byl i pro samotný Netflix překvapením. Dosavadní statistiky totiž jasně ukazují, že hlavní oblíbenost závisí na žánrech sci-fi a fantasy a v tomto směru nabídka Netflixu není v posledních měsících nikterak žhavá a všichni nedočkavě vyhlížíme další řadu Zaklínače a Stranger Things, které nás ale čekají až za několik měsíců. První pořádnou vlaštovkou sci-fi žánru by však mohly být Evropské kmeny, které dorazí na Netflix již 19. února. Za projektem totiž stojí producenti německého netflixovského hitu Dark, který je zároveň jedním z nejchytřeji napsaných seriálů, které streamovací služba v minulosti nabídla. Evropské kmeny navíc připomínají kombinaci Šíleného Maxe a Útěku z New Yorku, což je kombinace, která zní nesmírně lákavě. Považte sami: Trojice teenagerů se protlouká post-apokalyptickým světem roku 2074, kterému vládnou znesvářené kmeny po rozpadu civilizace. Různé frakce se pzároveň honí za záhadnou kostkou, která má pro svého majitele nevyčíslitelnou cenu. Nový trailer, který zápletku detailněji zkoumá, není na úplné detaily bohatý. Rozhodně ale dokáže zaháčkovat a prezentovaný materiál vypadá podobně slibně jako například Seeod Apple. Tady sice chybí charismaťák typu Jasona Momoy, ale tvůrčí tým se svým zázemím rozhodně slibuje chytře vystavěnou a pomalu odhalovanou záhadu. Tak si držme palce, ať to vyjde.

 9 494 zobrazení   161 se líbí
Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby. Získal mohutných 42 nominací!
Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby. Získal mohutných 42 nominací!
04.02.2021 11:00:00 | Filmové novinky

Streamovací služby vládnou letošnímu ročníku Zlatých glóbů. Ukazuje se tak významný růst Netflixu a spol. v konkurenci hollywoodských studií, které neměly v uplynulém roce mnoho filmů v distribuci. Sám Netflix uspěl s několika tituly, které od studií odkoupil.

Tvůrce Domu na kopci natočí pro Netflix další horor. Známe jeho obsazení
Tvůrce Domu na kopci natočí pro Netflix další horor. Známe jeho obsazení
03.02.2021 12:00:00 | Filmové novinky

Spolupráce Mikea Flanagana a Netflixu byla dosud velmi úspěšná. V tuto chvíli se z jejich kolaborace rodí další hororový seriálový kousek, který vzniká na motivy knihy Půlnoční klub od Christophera Pikea. A Mike Flanagan právě oznámil jména herců.

Marvel oznámil další seriál pro Disney+. Podíváme se do Wakandy!
Marvel oznámil další seriál pro Disney+. Podíváme se do Wakandy!
02.02.2021 17:30:00 | Filmové novinky

Produkční společnost režiséra Ryana Cooglera uzavřela s Disneym exkluzivní dohodu na vznik televizních pořadů. Jako první má vzniknout seriál pro Marvel Studios, díky němuž se hlouběji podíváme do útrob afrického fiktivního státu Wakanda!

Snyderova Liga spravedlnosti má datum premiéry. Bude i na české HBO!
Snyderova Liga spravedlnosti má datum premiéry. Bude i na české HBO!
01.02.2021 17:00:00 | Filmové novinky

Velmi potěšující zprávu si pro české fanoušky komiksových filmů připravila internetová a kabelová stanice HBO. Nejenže již za několik týdnů dodá novou verzi Ligy spravedlnosti plně v režii Zacka Snydera, ale navíc bude celý projekt lokalizován a uveden i na místní verzi HBO.