FB pixel TP pixel
Tvůrci Stranger Things nelení a lákají na 4. řadu © TMDB

Tvůrci Stranger Things nelení a lákají na 4. řadu

Ross a Matt Dufferovi v interview potvrdili, že již mají hotový plán pro zřejmě nevyhnutelnou 4. řadu jejich seriálového hitu Stranger Things, který aktuálně září na Netflixu. Dvojice zároveň odhalila několik detailů o tom, co fanoušci od případné další řady mohou očekávat.

Filmové novinky 16. 7. 2019 12:00 | Filmové novinky

„Nechceme se s dějem dostat do rohu, takže se už nyní bavíme se scenáristy, abychom se ujistili, že jdeme správným směrem,“ řekl v rozhovoru pro EW Ross Duffer. „Nevíme toho mnoho, ale máme jasno o zásadních věcech. Na konci druhé řady jsme už například věděli o Billym a věděli jsme, že se na scéně objeví Rusové. Ještě jsme neměli naplánovaný obchoďák atp., ale stejně jako tehdy i nyní už víme některé zásadní věci. Nyní se budeme snažit zaplnit je detaily a jsme nadšeni z toho, kam by se děj mohl potenciálně vydat. Jak už jsme jednou řekli, čtvrtá řada bude ve srovnání s touto řadou působit velmi odlišně. Podle mě je to tak správně a bude to skvělé.“

Jeho bratr Matt dodal: „Asi největší změnou, kterou plánujeme, je trochu děj otevřít. Ne nutně ve smyslu rozsahu nebo speciálních efektů, ale spíš ve smyslu, že dovolíme zápletkám, aby zamířily i do oblastí mimo samotné Hawkins.“ Na dotaz, jak finální cliffhanger z třetí řady ovlivní příběh čtvrté řady, Ross odpověděl: „Pokud připustíme, že 4. řada bude, samozřejmě jsme chtěli nalákat otázkou, kdo je ten Američan v cele a jak Rusové získali Demogorgona. A oba tyto faktory budou v další případné řadě hrát obrovskou roli.“

 2 901 zobrazení   67 se líbí
Potvrzeno! Druhá řada Mindhunter dorazí podle Davida Finchera 16. srpna
Potvrzeno! Druhá řada Mindhunter dorazí podle Davida Finchera 16. srpna
15.07.2019 | Filmové novinky

Seriál z dílny Davida Finchera se dočká druhé řady již za měsíc, tedy 16. srpna. Režisér to potvrdil v rozhovoru, v němž zároveň odhalil, na co se můžeme v pokračování chválené procedurálky na Netflixu těšit.

Teorie velkého třesku je nově i na Netflixu. Ovšem s tragickým překladem
Teorie velkého třesku je nově i na Netflixu. Ovšem s tragickým překladem
11.07.2019 14:00:00 | Filmové novinky

Oblíbený a nedávno ukončený sitcom byl dosud devízou hlavně českého HBO. Minulý týden se však dočkali i předplatitelé Netflixu. Avšak tomu se velmi nepovedla česká lokalizace, jež připomíná hrubý překlad Google překladače.

G. R. R. Martin: V prequelu GoT bude stovka království, Starkové a mamuti
G. R. R. Martin: V prequelu GoT bude stovka království, Starkové a mamuti
11.07.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Autor Hry o trůny George R. R. Martin v rozhovoru prozradil nové detaily o chystaném prequelu s neoficiálním názvem The Long Night. Kromě novinek o rodech, královstvích a tvorech, kteří se v seriálu objeví, jsme se dozvěděli, že The Long Night rozhodně jeho názvem nebude.

Jak by Hra o trůny skončila, kdyby tvůrci vyhověli hercům?
Jak by Hra o trůny skončila, kdyby tvůrci vyhověli hercům?
10.07.2019 | Filmové novinky

Stejně jako mezi fanoušky i mezi obsazením Hry o trůny lze najít herce, kteří nejsou z ukončení seriálu a dějové linky své postavy přinejmenším nadšení. A někteří z nich o své frustraci promluvili veřejně. Takže se nyní můžeme podívat, jak by děj vypadal, kdyby se jim tvůrci podřídili.