FB pixel TP pixel
Ty bláho! Netflix chystá sci-fi pecku s DiCapriem a Meryl Streep! © TMDB

Ty bláho! Netflix chystá sci-fi pecku s DiCapriem a Meryl Streep!

Režiséru Adamu Mckayi se vydařil opravdu husarský kousek, když dokázal do své chystané sci-fi satiry chystané pro Netflix dostat zástup hollywoodských star jako Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence či Cate Blanchett. O čem vlastně snímek bude?

Filmové novinky 16. 10. 2020 12:00 | Filmové novinky

Pamatujete na zvěsti, které hlásaly, že po hvězdami nabité Trojí hranici, která podle hlavounů v Netflixu nenaplnila očekávání, už do podobných megalomanských projektů nepůjdou? Tak chvíli na to bylo Netflixem ohlášeno natáčení akčního heistu Red Notice s Dwaynem Johnsonem, Gal Gadot a Ryanem Reynoldsem a v letošním červenci pak streamer slavnostně ohlásil projekt The Gray Man, jehož rozpočet má přesáhnout 200 milionů dolarů a s hollywoodskými hvězdami Chrisem Evansem a Ryanem Goslingem jej natočí režiséři Avengers bratři Russoové. Nebyl by to Netflix, aby nechtěl trumfnout sám sebe a opět vyložil na stůl opravdu vysoké trumfy. Režisér chytrého oscarového hitu Sázka na nejistotu či producent brilantního satirického seriálu Boj o moc Adam McKay, pro něj totiž zfilmuje hvězdami natřískanou komedii Don’t Look Up.

Výčet jmen je opravdu ohromující, považte, kolikrát se vedle sebe sejde tolik hvězd: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Jonah Hill, Cate Blanchett, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Matthew Perry, Himesh Patel nebo Rob Morgan. DiCaprio, který se hraní pro streamovací služby vyhýbal, se tak v krátké době objeví ve dvou prestižních snímcích mířících online. Vedle zmíněné netflixovské komedie Don’t Look Up se objeví i ve snímku Killers of the Flower, který režíruje Martin Scorsese pro platformu Apple TV+. McKay se pak vedle režie ujal i psaní scénáře a spoluprodukce. Snímek jehož natáčecí fáze začíná již za měsíc a který bude vyprávět o dvojici astronomů, kteří pomocí mediální kampaně chtějí upozornit na blížící se asteroid, bychom mohli na Netflixu spatřit během příštího roku, a velmi pravděpodobná je i nějaká forma kinodistribuce.

 3 876 zobrazení   30 se líbí
Netflix se chlubí kvalitou. Láká na návrat Koruny a oscarové želízko
Netflix se chlubí kvalitou. Láká na návrat Koruny a oscarové želízko
15.10.2020 12:00:00 | Filmové novinky

Ambiciózní dramata budou letos v listopadu na Netflixu reprezentovat především výpravná seriálová Koruna a autobiografické drama Americká elegie plné “hereckých koncertů” v podání Amy Adams a Glenn Close. Mrkněte na jejich nejnovější trailery.

Netflix láká! Vrací se Nevyjasněné záhady, dorazí historická řežba
Netflix láká! Vrací se Nevyjasněné záhady, dorazí historická řežba
13.10.2020 9:00:00 | Filmové novinky

Netflix nezapomíná promovat své nadcházející tituly, a my tak dostáváme novou sadu ukázek. Čeká nás zakončení italské gangsterky, historická bitevní akce, mysteriózní dokument a oblíbený animák.

Milujete animáky? Netflix plánuje 6 nových animovaných filmů ročně
Milujete animáky? Netflix plánuje 6 nových animovaných filmů ročně
12.10.2020 15:00:00 | Filmové novinky

Netflix pokračuje ve svých investicích a po hraných filmech a seriálech začíná čím dál více fušovat i do animovaného filmu. Ted Sarandos nyní dokonce oznámil, že by si představoval, aby streamovací gigant nabízel 6 svých animovaných filmů ročně.

První reakce: Záhadné sídlo Bly je napínavá duchařina Netflixu
První reakce: Záhadné sídlo Bly je napínavá duchařina Netflixu
09.10.2020 11:00:00 | Filmové novinky

Volné pokračování hororového seriálového hitu Dům na kopci talentovaného režiséra Mikea Flanagana konečně dorazil na Netflix a k dispozici tak máme devět nových duchařských epizod. Zahraniční recenze jsou již venku a my jsme se koukli, jak se seriálu daří.