FB pixel TP pixel
Netflix válí. Gilmorova děvčata dostala českou lokalizaci © TMDB

Netflix válí. Gilmorova děvčata dostala českou lokalizaci

Slavné seriálové dramedy Gilmorova děvčata, které po léta zvedalo svým divákům náladu a rozdávalo především pohodovou atmosféru, si konečně můžeme na Netflixu vychutnat v rodném jazyce. Streamer totiž dodal české titulky.

Filmové novinky

Mnohými milovaný, mnohými nenáviděný seriálový fenomén Gilmorova děvčata se na českém Netflixu usadil před více než čtyřmi lety, ale až nyní si jej konečně můžeme vychutnat s českou lokalizací. Gilmorky totiž právě dostaly české titulky, a tak už nic nebrání vychutnat si všech sedm sezón v našem jazyce. Seriál vysílaný americkou stanicí The WB (1. - 6. řada) a posléze The CW (7. řada) se vysílal v letech 2000 - 2007, a u nás jej následně premiérově vysílala TV Nova. Autorsky za Děvčaty stojí především producentka Amy Sherman-Palladino, která právě sbírá ceny za další skvělý seriál The Marvelous Mrs. Maisel od Amazonu.

Seriál proslavil herečky Lauren Graham a Alexis Bledel, které ztvárnily matku (Lorelai Gilmore) a dceru (Rory Gilmore), které v rychlopalných dialozích plných popkulturních narážek řeší své vztahy v rodině, svá přátelství, lásky, školu, práci, své ambice či zklamání. Vše s nadhledem a vtipem v kulisách malebného connecticutského městečka Stars Hollow. Dodejme ještě, že sám Netflix vyrobil i pokračování po letech - čtyřdílnou minisérii s názvem Gilmorova děvčata: Rok v životě. Ta ale paradoxně stále českou lokalizaci nemá a my můžeme doufat, že to je jen chybka v netflixovském matrixu, která bude záhy napravena.

 7 413 zobrazení   350 se líbí
Nejlepší seriál Netflixu láká na 3. řadu a čtvrtá jde do výroby
Nejlepší seriál Netflixu láká na 3. řadu a čtvrtá jde do výroby
06.10.2020 10:00:00 | Filmové novinky

Nenápadné bojové drama Cobra Kai, které navazuje na slavného Karate Kida, se před nedávnem dostalo z Youtube na Netflix. Ten nyní oznámil datum premiéry 3. řady a potvrdil, že Cobra Kai s námi ještě nějakou dobu zcela zaslouženě bude.

PRVNÍ POHLED: Geralt v novém brnění z 2. řady Zaklínače!
PRVNÍ POHLED: Geralt v novém brnění z 2. řady Zaklínače!
05.10.2020 16:00:00 | Filmové novinky

Natáčení 2. řady Zaklínače je v plném proudu, a tak se pomalu dostávají ven první fotografie lákající na pokračování osudů Geralta z Rivie. Ten ve druhé řadě očividně dostane nový vzhled díky pozměněné zbroji, kterou si nyní můžete prohlédnout.

Netflix po Zaklínači chystá další fantasy seriál. Natočí Barbara Conana
Netflix po Zaklínači chystá další fantasy seriál. Natočí Barbara Conana
01.10.2020 15:00:00 | Filmové novinky

Slavný bojovník a ničitel Conan zpracovaný napříč všemi možnými médii se dočká další podoby. Tentokrát se pro novou adaptaci rozhodl Netflix a my se můžeme těšit na nový fantasy seriál.

Netflix chystá sci-fi hit. S Thorem a tvůrci TRONa a Deadpoola
Netflix chystá sci-fi hit. S Thorem a tvůrci TRONa a Deadpoola
29.09.2020 17:00:00 | Filmové novinky

Režisér disneyovského sci-fi a chystaného pokračování Top Gunu chystá pro Netflix další vědecko-fantastickou podívanou. A i tentokrát bude mít na palubě řadu známých tváří.