FB pixel TP pixel
Válka zítřka nekončí! Amazon už začal chystat dvojku. Co na to Chris Pratt? © TMDB

Válka zítřka nekončí! Amazon už začal chystat dvojku. Co na to Chris Pratt?

Byť trailery vypadaly všelijak a snímek před premiérou nikdo na velký hit netipoval, z nového sci-fi Válka zítřka se pětadvacet let po premiéře Dne nezávislosti stal obrovský hit. Není tedy divu, že Amazon chce pokračování.

Filmové novinky

Válka zítřka sleduje jednoduché schéma a nabízí monumentální střet pozemských obránců s mimozemskými nájezdníky. Navíc se tu cestuje časem a jedním z bojovníků za budoucnost lidstva je i Chris Pratt. A J.K. Simmons se ve svých letech opět dostal do obdivuhodné formy, což je taktéž obrovské plus. Film z dílny režiséra Chrise McKaye vznikl ve spolupráci Amazonu, Paramount Pictures a Skydance a vypadá to, že hoši z Paramountu mohou hořce litovat, že film nakonec nenasadili do kin, ale prodali distribuční práva právě Bezosovu streamovacímu gigantu.

Jelikož se filmu enormně dařilo a na Amazonu se dodnes drží na předních místech žebříčku sledovanosti, Skydance s Amazonem začínají chystat druhý díl. Ten sice nebyl oficiálně potvrzen, ale jednání jsou podle všeho už v závěrečné fázi. Do hlavní role se znovu vrátí milovaný strážce galaxie Chris Pratt, roli jeho tatíka J.K. Simmons a vrátí se i Yvonne Strahovski, Betty Gilpin, Sam Richardson a Edwin Hodge. Scénář znovu chystá Zach Dean a k režii se vrací Chris McKay. Obrovská suma 200 milionů dolarů, za kterou Amazon snímek získal, se tak pravděpodobně do klína streamovacího giganta několikrát vrátí. A my jen doufáme, že se zlepší poslední nedostatek - design mimozemských potvor, který byl mimořádně generický.

Reklama  1 754 zobrazení  
Které největší hity získal Amazon nákupem studia MGM?
Které největší hity získal Amazon nákupem studia MGM?
11.07.2021 | Filmové novinky

Amazon před pár týdny za nekřesťanskou sumu koupil strádající studio MGM. Díky tomu tak do jeho portfolia po letech pronikly populární série filmů. Pojďme se podívat na ty nejvýznamnější z nich, které nyní může Amazon spravovat, případně znovu oživit.

Nový Zaklínač dorazí už v srpnu! První trailer ukazuje příběh Vesemira
Nový Zaklínač dorazí už v srpnu! První trailer ukazuje příběh Vesemira
10.07.2021 11:00:00 | Filmové novinky

Ze včerejšího Witcherconu dorazila i první ukázka na animovaný prequel hlavního zaklínačského seriálu. Anime od tvůrců fenomenální Legendy Korry nás čeká už koncem srpna.

První trailer na 2. řadu Zaklínače je tu a vypadá náramně
První trailer na 2. řadu Zaklínače je tu a vypadá náramně
10.07.2021 10:00:00 | Filmové novinky

Po krátkém teaseru, který jsme dostali před pár týdny na Netflix Geeked Week, konečně dorazila pořádná ukázka na druhou řadu Zaklínače, která se přiřítí na Netflix přesně před Vánoci.

Režisér Armády mrtvých natočí epickou sci-fi, která vychází ze Star Wars
Režisér Armády mrtvých natočí epickou sci-fi, která vychází ze Star Wars
09.07.2021 14:00:00 | Filmové novinky

Po úspěšné spolupráci Zacka Snydera a Netflixu na zombie řežbě Armáda mrtvých bude jejich kooperace pokračovat. Příštím společným projektem se stane epická sci-fi, kterou Snyder původně nabízel jako další díl ságy Star Wars.