FB pixel TP pixel
Venom 2 se blíží. První ukázka doslova láká na komiksový masakr © TMDB

Venom 2 se blíží. První ukázka doslova láká na komiksový masakr

Tom Hardy se vrací jako novinář Eddie Brock, který se spolu s mimozemským symbiontem bude muset popasovat se sériovým vrahem. Bude dvojka lepším pokračováním?

Filmové novinky

První sólovka Venoma v hlavní roli s Tomem Hardym sice mnoho nadšení u skalních fanoušků nevyvolala, protože se studio Sony rozhodlo zcela ignorovat komiksový origin slavného padoucha/anti-hrdiny, běžným divákům se ale film líbil. Jak jinak si vysvětlit šokující tržby o velikosti 850 milionů dolarů, které hlavouny v Sony obratem donutily k odklepnutí pokračování. V tom se Eddie Brock bude muset popasovat s šíleným vrahem Cletusem Kasadym, ze kterého se stane symbiont Carnage, kterého fandové seriálu z 90. let znají jako Spider-Masakra. Tomu Hardymu se tentokrát v padoušské roli postaví Woody Harrelson a režiséra Rubena Fleischera, který pro Sony točí adaptaci Uncharted, na režisérské sesli nahradil pan Glum Andy Serkis. Stejně jako posledně film napsala scenáristka Kelly Marcel, která sdílí psavecký kredit se samotným Hardym, jenž se tentokrát silněji zapojil do tvůrčího procesu své frančízy. Pokud vše půjde dle plánu, film zamíří do českých kin 16. září letošního roku.

 703 zobrazení   168 se líbí
Netflix natáčí v Česku válečnou klasiku s hvězdou od Marvelu
Netflix natáčí v Česku válečnou klasiku s hvězdou od Marvelu
10.05.2021 9:00:00 | Filmové novinky

Slavné meziválečné dílo německé literatury Na západní frontě klid se dočká nové adaptace. Tu se rozhodl produkovat Netflix, který využije české lokace.

Protein bude! Internetový hit Lajna dostane 3. řadu a míří do televize
Protein bude! Internetový hit Lajna dostane 3. řadu a míří do televize
09.05.2021 8:00:00 | Filmové novinky

Diváci mající rádi drsný humor seriálu Lajna se mohou těšit na další příval přisprostlých hlášek Jířího Langmajera alias trenéra Luboše Hrouzka, protože Televize Seznam se dohodla se slovenskou TV Joj na 3. řadě.

Netflix se loučí: Kominského metoda i Castlevania lákají na velká finále
Netflix se loučí: Kominského metoda i Castlevania lákají na velká finále
07.05.2021 14:15:00 | Filmové novinky

Na své tři velké květnové hity láká Netflix v nových trailerech. Dva seriály - Kominského metoda a Castlevania - zakončí svá putování finálními řadami a minisérie Halston pak láká na vzestup a pád slavného návrháře ztělesněného Ewanem McGregorem.

Netflix ruší jednu ze svých největších fantasy novinek a fanoušci smutní
Netflix ruší jednu ze svých největších fantasy novinek a fanoušci smutní
06.05.2021 18:50:00 | Filmové novinky

Netflix už dávno není tím milým streamerem, který prodlužuje seriály, které nikde jinde nechtějí. Pokud něco negeneruje dostatečný zájem, musí to obratem skončit. A nyní padla sekera na jednu z letošních očekávaných novinek.