FB pixel TP pixel
Tajný film s Predátorem odhalen: Nabídne řežbu se samuraji i piráty, vrátí se i Vetřelec © Hulu

Tajný film s Predátorem odhalen: Nabídne řežbu se samuraji i piráty, vrátí se i Vetřelec

Šéf 20th Century Studios Steve Asbell v rozsáhlém rozhovoru poodhalil, co studio chystá pro fanoušky oblíbených sci-fi sérií Vetřelec a Predátor. Vedle již ohlášených projektů Asbell naznačil, že vzniká pokračování Romula i dosud tajný snímek o Predátorovi.

Filmové novinky 27. 10. 2024 13:12 | Filmové novinky

Ač se před pár lety zdálo, že sci-fi hororové série Vetřelec i Predátor se již vyčerpaly, jejich poslední díly Predátor: Kořist a Vetřelec: Romulus si získaly srdce mnoha fanoušků a ukázaly, že obě franšízy mají stále co nabídnout. Úspěch obou filmů potvrdil i šéf 20th Century Studios Steve Asbell v rozsáhlém rozhovoru pro server THR a prozradil, jaké jsou další plány se slavnými značkami. Nejprve Asbell naznačil, že režisér Romula Fede Álvarez už rozpracovává nápady na pokračování, a doufá, že se přeživší postavy Andyho (David Jonsson) a Rain (Cailee Spaeny), které divákům přirostly k srdci, vrátí. Samozřejmostí budou vetřelci a děsivé hororové scény, které jsou pro sérii typické.

Ve světě Predátora se také chystají velké věci. Vedle seriálu Vetřelec: Země, za nímž stojí respektovaný showrunner Noah Hawley, dokončil režisér úspěšné Kořisti Dan Trachtenberg na Novém Zélandu natáčení predátorského snímku Badlands, kde hlavní roli ztvárnila Elle Fanning. To ale není vše – vzniká prý také tajný predátorský projekt, o kterém zatím nesmí být nic prozrazeno. „Existuje tajný film o Predátorovi, který vyjde ještě před Badlands, ale o tom zatím nemůžu nic říct,“ škádlil fanoušky Asbell. Jeho zmínka o Badlands jako o „hraném Predátorovi“ může naznačovat, že se chystá nějaký animovaný projekt se ze světa Predátorů. To ostatně dle svých zdrojů potvrzuje server Gizmodo, podle kterého je tajný projekt de facto antologií ve stylu třeba Animatrixu, kde uvidíme střet Predátora se samuraji nebo piráty.

Největším překvapením interview nakonec byla zmínka o možném propojení obou vesmírů obávaných monster. Nešlo by však o klasický crossover typu Alien vs. Predator. Asbell naznačil, že pokud k setkání těchto ikonických monster dojde, bude to organickou cestou skrze postavy, které si diváci oblíbili v jednotlivých sériích. Jak vidno, studio má s oběma sériemi ambiciózní plány a fanoušci mohou v blízké budoucnosti očekávat zajímavé projekty.

Zdroj: Empire

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama  1 207 zobrazení   32 se líbí
Netflix slaví nečekaný celosvětový hit. Vlkodlačí fantasy dosud nikdo neznal
Netflix slaví nečekaný celosvětový hit. Vlkodlačí fantasy dosud nikdo neznal
25.10.2024 17:20:00 | Filmové novinky

Správné načasování je základem úspěchu a málokdo umí tak dobře plánovat jako Netflix. Ten znenadání vypustil do světa nenápadnou fantasy novinku s anglickým názvem Family Pack. A světe div se, najednou má zase globální hitovku, která každým dnem roste. I když o ní před pár dny nikdo neslyšel.

Veleúspěšná Policie Modrava skončila. Nahradí ji záhadné vyšetřování s Donutilem
Veleúspěšná Policie Modrava skončila. Nahradí ji záhadné vyšetřování s Donutilem
25.10.2024 16:00:00 | Filmové novinky

Televize Nova ukončila v neděli večer veleúspěšné uvedení reprízovaných dílů Policie Modrava, které vznikly již v roce 2022. A protože se Jaroslavu Soukupovi nechce do pokračování, přichází mysteriózní náhrada, která má ambice stát se novým králem sledovanosti.

Nejsledovanější sci-fi hity Netflixu: Vládnou roboti a mimozemšťané, Snyder vyhořel
Nejsledovanější sci-fi hity Netflixu: Vládnou roboti a mimozemšťané, Snyder vyhořel
24.10.2024 14:00:00 | Filmové novinky

Zatímco čísla divácké návštěvnosti z kin nalezneme poměrně snadno, streamovací služby bývají velkou neznámou. A to nejen pro běžné diváky, ale i pro samotné tvůrce a jejich filmy. Tedy až donedávna, kdy Netflix začal sdílet počet sledovaných hodin u svého obsahu. Pojďme se podívat, jaké sci-fi filmy a seriály aktuálně slaví největší úspěch.

Nejchválenější sci-fi současnosti je zpět. V traileru se opět hraje s lidským mozkem
Nejchválenější sci-fi současnosti je zpět. V traileru se opět hraje s lidským mozkem
23.10.2024 16:20:00 | Filmové novinky

Hrátky s lidským mozkem a pamětí lidstvo fascinují odnepaměti a dokonale toto téma využívá i seriál Odloučení na Apple TV+. Ten nyní představil upoutávku na druhou řadu, která slibuje stejně povedenou zábavu jako ve své premiérové řadě, která uchvátila kritiky i diváky po celém světě.