FB pixel TP pixel
Noví Vikingové od Netflixu krvavě řádí ve velkolepém traileru © Netflix

Noví Vikingové od Netflixu krvavě řádí ve velkolepém traileru

Nová éra Vikingů začíná již 25. února a Netflix rozhodně neztrácí čas a hrne další velkolepou upoutávku, kterou se snaží pokračování oblíbené série protlačit k co největšímu počtu diváků. A krvavá upoutávka svou práci dělá dokonale.

8. 2. 2022 15:00 | Filmové novinky

Nový seriál Vikingové: Valhalla se chystá vtrhnout na Netflix již 25. února a řada fanoušků si bude muset zvyknout na skutečnost, že se přesuneme do období zhruba sto let po éře slavného vikinského bojovníka Ragnara Lothbroka. S tím jsou spojeny výrazné změny nejen v obsazení, ale i rozložení bojových sil. Seriál bude sledovat Leifa Eriksona, který vedl lodě z Grónska přes Severní Atlantik a má potíže se svým otcem Erikem Rudým. Podstatnou roli sehraje i jeho poloviční sestra Freydís, která se kvůli útoku křesťanských Vikingů na svou osobu stala anti-křesťankou a vydá se cestou odporu proti této víře v celé Skandinávii. Těšit se můžeme i na výskyt slavného krále Haralda III. Norského a dorazí i anglický Vilém Dobyvatel. Netflix velmi sází na slavný boj o London Bridge, který má očividně být jedním z vrcholům první řady, která slibuje že bude stejně drsná, krvavá a velkolepá jako finále lothbrokovské éry. Těšíme se!

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Nového Batmana viděli první diváci. Chválí Pattinsona i epický konec
Nového Batmana viděli první diváci. Chválí Pattinsona i epický konec
7. 2. 2022 14:00:00 | Filmové novinky

Batman režiséra Matta Reevese je jedním z nejočekávanějších filmů tohoto roku. V nejnovějším podání uvidíme Bruce Wayne s tváří Roberta Pattinsona a první rozporuplné reakce z hercova obsazení se nyní proměnily ve velká očekávání.

Vesmír Spider-Mana roste. Dorazí lovec pavouků i zásadní žena mnohovesmíru
Vesmír Spider-Mana roste. Dorazí lovec pavouků i zásadní žena mnohovesmíru
6. 2. 2022 17:00:00 | Filmové novinky

Druhý díl Venoma sice nedosáhl tak vysokých výdělků, jako poslední Spidey, stále se ale jednalo o kasovní trhák. Sony Pictures tak díky tomu hodlá nadále pokračovat ve své vlastní marvelovské sérii. Vedle Morbia a Kravena pak vlastní film dostane i pavoučí hrdinka Madame Web.

Seriálový Pán prstenů má první plakáty. Nechybí ani Černokněžný král
Seriálový Pán prstenů má první plakáty. Nechybí ani Černokněžný král
3. 2. 2022 19:45:00 | Filmové novinky

Streamovací služba Amazon Prime Video představila první plakáty k očekávané seriálové adaptaci Pána prstenů s názvem The Rings of Power. Plakáty nabízí tunu detailů pro znalce Tolkienova světa.

The Gray Man: Nejdražší film Netflixu má první fotky. Nechybí ani Praha
The Gray Man: Nejdražší film Netflixu má první fotky. Nechybí ani Praha
3. 2. 2022 19:10:00 | Filmové novinky

Ryan Gosling, Chris Evans a Ana de Armas se představují na prvních fotkách z očekávaného akčního spektáklu The Gray Man, který se natáčel i v Praze.