FB pixel TP pixel
Nový Vřískot je konečně online! Kde si ho můžete pustit? © Paramount Pictures

Nový Vřískot je konečně online! Kde si ho můžete pustit?

Vřískot od tvůrců hororového megahitu Krvavá nevěsta vzal kina útokem a vysloužil si schválení dalšího, tentokrát již šestého dílu série. Nyní se konečně můžete v pohodlí domova přesvědčit o tom, že návrat do světa Woodsboro stojí za to.

29. 4. 2022 17:00 | Filmové novinky

Ačkoli Vřískot 4 v režii hororové legendy Wese Cravena nebyl v kinech velkým hitem, stačilo dát sérii k šípku na deset let a zájem diváků je zpět. O revitalizaci se postarala nová generace filmařů v podobě Matta Bettinelli-Olpina a Tylera Gilletta, kteří se ve Vřískotu, jenž se tentokrát obešel bez číslovky, pokusili na Cravena duchovně navázat, zároveň však do série vnesli řadu vlastních nových nápadů. A zatímco předchozí díly série sbíraly především průměrná hodnocení, pátý díl věhlasné série se podle kritiků i diváků povedl na výbornou a vrátil do městečka Woodsboro strach.

Film se odehrává 25 let po událostech prvního filmu a ve Woodsboro už se zase objevuje vrah, který má až příliš rád horory, ve kterých se kuchají mladiství. Stará a nová garda hrdinů se tak musí spojit a přijít na to, kdo se rozhodl rozsévat hrůzu tentokrát. A protože jsme v době post-moderní, nikdo není v bezpečí. Ani stěžejní trojka Gale, Dewey a Sidney. O kvalitách Vřískotu se můžete konečně přesvědčit i doma, film totiž prozatím dorazil na TVOD platformy Google Play a Videotéka O2. Na Google Play film pořídíte pouze v rámci koupě, což vás vyjde na 290 Kč. Film je přitom možné přehrát nejen v angličtině, ale i v českém dabingu. Šetřivější diváci raději zamíří směrem k O2, kde je možné film zapůjčit za sympatických 79 Kč. Film však dostanete v angličtině a s českými titulky. Na českých SVOD platformách typu Netflixu či HBO snímek prozatím dostupný není. V USA je mezitím snímek dostupný jako exkluzivita služby Paramount+.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Dinosauří nářez! Nový trailer Jurského světa 3 vyráží dech pompézní akcí
Dinosauří nářez! Nový trailer Jurského světa 3 vyráží dech pompézní akcí
29.04.2022 11:00:00 | Filmové novinky

Studio Universal Pictures na CinemaConu zveřejnilo finální trailer na jeden z nejočekávanějších filmů roku, již třetí díl série Jurský svět. Snímek s podtitulem Nadvláda propojí novou sérii s původním Jurským parkem a nabídne konec jedné dinosauří éry.

Překvapení! James Bond míří místo Amazonu na české HBO
Překvapení! James Bond míří místo Amazonu na české HBO
28.04.2022 18:00:00 | Filmové novinky

Nový nákup HBO potvrzuje, že Amazon nebude mít na bondovky exkluzivní práva. Nová bondovka Není čas zemřít totiž míří na streamovací službu HBO Max.

Netflix ukázal první fotky ze svého nejdražšího spektáklu. Dorazí už v létě
Netflix ukázal první fotky ze svého nejdražšího spektáklu. Dorazí už v létě
27.04.2022 12:40:00 | Filmové novinky

Netflix konečně zveřejnil první oficiální fotky ze svého nejočekávanějšího letošního spektáklu. Akčňák The Gray Man od tvůrců Avengers: Endgame je nejdražší projektem Netflixu v historii.

Potvrzeno: Pattinsonův Batman se vrátí. Jeho Gotham dostane i dva seriály
Potvrzeno: Pattinsonův Batman se vrátí. Jeho Gotham dostane i dva seriály
27.04.2022 11:30:00 | Filmové novinky

Studio Warner Bros. na CinemaConu představilo první trailery na své očekávané projekty. Vybraní návštěvníci se tak mohli pokochat záběry z Black Adama nebo Flashe. Warneři potvrdili také pokračování snímku The Batman, který aktuálně úspěšně kraluje žebříčkům sledovanosti HBO Max.