FB pixel TP pixel
2. řada sci-fi hitu Vychováni vlky se blíží. První trailer odhalila Duna © HBO

2. řada sci-fi hitu Vychováni vlky se blíží. První trailer odhalila Duna

Na zámořské diváky, kteří se rozhodli sledovat Dunu na HBO Max, čekalo po spuštění filmu překvapení v podobě malé upoutávky na druhou řadu sci-fi seriálu Ridleyho Scotta Vychováni vlky. Ta naznačuje, že premiéra tohoto pokračováni přijde dříve, než se myslelo.

Filmové novinky

Loni uvedená sci-fi série Vychováni vlky pod vedením Ridleyho Scotta, který se zhostil i režie několika epizod, určitě patřila mezi nejzajímavější počiny daného roku. Scottovi a celému tvůrčímu týmu v čele se scénáristou Aaronem Guzikowskim se svou (místy) skvěle vypadající, filozofující intimní sci-fi podařilo rozdělit seriálové publikum na dva tábory. Jedni byli stvořeným světem uhranuti a mluví o kvalitní a znepokojující science fiction, která svými skrytými významy nutí k vícerému zkouknutí. Na druhé straně zde ale máme otrávené diváky, kterým Vychováni vlky s postupujícími díly připomínalo více a více poslední Scottova sci-fi díla jako Prometheus nebo Vetřelec: Covenant se svým nabubřelým, blábolivým a nelogickým mudrováním.

Každopádně se nyní HBO rozhodlo sérii vrátit do povědomí diváků. Ti, kdo se totiž rozhodli sledovat novou adaptaci Duny na HBO Max, se před filmem dočkali překvapení v podobě teaseru na druhou řadu. Ten nám prozradil, že druhá série přijde někdy na počátku příštího roku, tedy mnohem dříve, než se očekávalo. Připomeňme, že se děj seriálu točil kolem dvou androidů - Matky a Otce - kteří jsou pověřeni péčí o lidské děti na planetě Kepler-22b poté, co byla Země zničena velkou válkou mezi náboženskou frakcí Mithrovy církve a ateisty. Ve druhé řadě pak budeme sledovat, jak se Matka a Otec spolu se svým potomstvem šesti lidských dětí připojí k nově vzniklé ateistické kolonii v záhadné tropické zóně. Ve druhé sérii, která bude opět desetidílná, se vrací původní herecké obsazení - Amanda Collin, Abubakar Salim, Winta McGrath nebo Travis Fimmel.

 6 631 zobrazení  
Duna 2 bude a na premiéru nebudeme čekat dlouho. V možnostech je i trojka
Duna 2 bude a na premiéru nebudeme čekat dlouho. V možnostech je i trojka
27.10.2021 13:00:00 | Filmové novinky

Pokračování velkofilmu Duna, který momentálně bere kina útokem, dostal zelenou. Produkční společnost Legendary Pictures to oznámila v úterý prostřednictvím svého twitterového účtu. Zmíněná společnost mimo jiné stojí za prvním dílem a vlastní práva na knižní předlohu.

Vader se vrátí v dalším Star Wars seriálu. Vrátí se i Hayden Christensen
Vader se vrátí v dalším Star Wars seriálu. Vrátí se i Hayden Christensen
26.10.2021 12:00:00 | Filmové novinky

Seriál o jedné z nejoblíbenějších postav celé ságy Star Wars, která v hrané podobě impozantně debutovala v Mandalorianovi, dostává reálnější obrysy. A zdá se, že bez flashbacků s "mistrem" Skywalkerem se neobejdeme. Hayden Christensen totiž po Obi-Wanovi míří do dalšího hvězdného projektu!

PRVNÍ RECENZE: Eternals jsou nečekaný experiment. Reakce jsou rozpolcené
PRVNÍ RECENZE: Eternals jsou nečekaný experiment. Reakce jsou rozpolcené
25.10.2021 13:00:00 | Filmové novinky

Premiéra marvelovské komiksárny Eternals je již za dveřmi a vybraní publicisté ji měli možnost zhlédnout. Jak se jim nová týmovka líbila a co říkají na odvážný tah Marvelu, který na pozici režisérky angažoval oscarovou Chloé Zhao?

Halle Berry jako ženský Rocky? Trailer Netflixu vás vezme do světa UFC bojů
Halle Berry jako ženský Rocky? Trailer Netflixu vás vezme do světa UFC bojů
22.10.2021 12:00:00 | Filmové novinky

Oscarová Halle Berry bude na Netflixu zápasit ve sportovním dramatu Modřiny, ve kterém se ujala nejen hlavní role, ale dokonce jej i režírovala.