FB pixel TP pixel
Westworld možná čeká zkrácení, natáčení 3. řady začne v březnu © TMDB

Westworld možná čeká zkrácení, natáčení 3. řady začne v březnu

Až bude v druhé polovině příštího měsíce zahájeno natáčení 3. řady seriálu Westworld, bude na herce dost možná čekat méně práce. Po rozporuplném přijetí druhé řady se nyní plány na další natáčení mění a pokračovat se bude zřejmě s méně díly.

Filmové novinky 18. 2. 2019 9:00 | Filmové novinky

HBO se před 3 lety podařilo pod taktovkou Jonathana Nolana a Lisy Joy uvést seriál natočený na základě stejnojmenného filmu Michaela Crichtona na televizní obrazovky. Nyní seriál po skvělé první a slabší druhé řadě čeká produkce řady třetí. Finále druhé řady postavilo celý předchozí děj skrz nová nečekaná odhalení a úmrtí, pro které si Westworld v prvních 20 dílech vypěstoval nemalý apetit, slušně řečeno na hlavu. Vedlejším efektem této „co bylo před tím, už neplatí“ filozofie jsou ale fanoušci, a dokonce i někteří členové hereckého obsazení, kteří nyní vůbec netuší, co se bude dít dál.

Westworld možná čeká zkrácení, natáčení 3. řady začne v březnu © TMDB

Možná jste si všimli, že o třetí řadě Westworldu se toho zatím moc neví. Loni na podzim se pouze objevila informace, že do seriálu vstoupí v jedné z hlavních rolí Aaron Paul (Breaking Bad). A podle tvůrců bude další řada znamenat „radikální změnu“ pro děj. Nic víc ale z oficiálních zdrojů nevíme. Podle Revenge of the Fans ale produkce třetí řady začne už 25. března a na herce bude čekat oproti předchozím řadám méně scén, jelikož budou točit pouze osm epizod oproti desíti, které obsahovaly první dvě řady. HBO však tyto informace zatím nepotvrdila. Premiéru čekejme ale nejdříve na začátku příštího roku.

 114 zobrazení  
Chris Evans by po posledních Avengers mohl u MCU zůstat jako režisér
Chris Evans by po posledních Avengers mohl u MCU zůstat jako režisér
15.02.2019 19:00:00 | Filmové novinky

Spolupráce Marvelu s Chrisem Evansem by mohla pokračovat i po Avengers: Endgame. Místo Kapitána Ameriky by Evans usedl na režisérskou židli při natáčení plánovaného televzního seriálu od Marvelu, která se chystá pro Disney+. Nabídka už údajně padla.

Filmový Vetřelec míří do televize, produkce se účastní i Ridley Scott
Filmový Vetřelec míří do televize, produkce se účastní i Ridley Scott
14.02.2019 19:00:00 | Filmové novinky

Dva. Ne jeden, ale rovnou dva seriály ze světa Vetřelce jsou podle všeho nyní ve fázi vývoje, přičemž na jednom z nich pro Hulu pracuje jako producent Ridley Scott. Zdá se, že místo dalšího filmu tak bude Vetřelec pokračovat buď jako hra a nebo také jako seriál.

Marvelácké hrdiny Defenders možná zachrání Hulu
Marvelácké hrdiny Defenders možná zachrání Hulu
13.02.2019 14:00:00 | Filmové novinky

Fanoušci marvelovsko-netflixovských seriálů jako jsou Daredevil, Jessica Jones nebo Luke Cage možná mohou přestat truchlit, protože americká streamovací služba Hulu prohlásila, že je připravena v těchto projektech pokračovat.

Amazon přidává další pecku, začne natáčet seriálovou Temnou věž
Amazon přidává další pecku, začne natáčet seriálovou Temnou věž
11.02.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Po spíš průměrném filmu Temná věž se pistolník ze série románů Stephena Kinga brzy vrátí na obrazovky znovu, tentokrát však v podobě seriálu a pod taktovkou Amazonu, který tak k chystanému Kolu času a Pán prstenů seriálu přidává další potenciální fantasy pecku. Zahájení produkce je údajně na spadnutí.